Bouvignestraat 74 Hellevoetsluis verkocht

 • Vraagprijs € 255.000
 • Bouwjaar 1988
 • Oppervlakte Wonen 106 m2
 • Oppervlakte Perceel 142 m2
 • Aantal slaapkamers 3
 • Wijk Den Bonsen Hoeck
 • Buurt Out Jaar
 • Energielabel C
 • telefonisch contact
  • Maandag tot vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en van 19:30 tot 21:00 uur.
  • Op zaterdag 10:00 - 15:00 uur.

  U kunt ook een bericht sturen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk met u contact op.

Omschrijving

Gelegen in de populaire wijk Den Bonsen Hoek ligt deze bijzondere en ruime eengezinswoning in de Bouvignestraat. De woning heeft een woonoppervlakte van 106 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 142 m2. De woning is gebouwd in 1988 en heeft een energielabel C.

Begane grond

In de hal is het aparte toilet, meterkast, trap naar boven en de fraaie deur met glas naar de woonkamer. Ook in de hal is een plavuizen vloer. Mooie ruimte woonkamer, die op verschillende manieren in te delen is. De ruimte is licht door de grote schuifpui naar de tuin toe. De woonkamer beschikt over een open haard, tegelvloer en is goed afgewerkt. Tussen de woonkamer en keuken is er ruimte voor de eettafel.

Goed onderhouden keuken in U opstelling. Er wordt elektrisch gekookt. Verder beschikt de keuken over de volgende inbouw apparatuur: koelkast, vriezer vaatwasmachine en elektrische oven.

Eerste verdieping

Aan beide kanten inbouwkasten, waardoor er een heleboel opbergruimte is. Mooi groot raam met elektrische rolluik over de volledige breedte van het kozijn. De slaapkamer kan natuurlijk geventileerd worden doordat er twee kiep kantelramen in het kozijn zijn.

Ruime slaapkamer op de eerste verdieping. Ook deze slaapkamer heeft de beschikking over elektrisch bedienbare rolluiken en kiep kantelramen. Op de vloer ligt een goede laminaatvloer. De huidige bewoners hebben deze ruimte nu niet in gebruik. Badkamer

Functionele badkamer met douche, wasbak, apart hangend toilet en aansluiting voor de wasmachine. Betegeling loopt door tot en met het plafond. De ruimte kan natuurlijk geventileerd worden door en is aangesloten op het centraal ventilatiesysteem.

Tweede verdieping

Hier is een grote dakkapel geplaatst, waardoor de kamer zeer ruim en licht is. Deze dakkapel beschikt over twee kiep kantelramen, naast het grote middenraam en beschikt ook over elektrisch bedienbare rolluiken. Het is mogelijk om van deze kamer twee slaapkamers te maken. Aan de voorgevel is namelijk ook een dakraam.

Op de tweede verdieping is de CV en mechanische ventilatie installatie. Bijzonderheid is verder dat op de tweede verdieping er een klein keukenblok is met spoelbak en koelkast. Boven het plafond is een kleine vliering gemaakt, waar spullen in op geborgen kunnen worden. Deze opbergruimte is bereikbaar via een vlizotrap.

Tuin & omgeving

Via de schuifpui in de woonkamer kom je in de ruime tuin. Aan de woning is een overdekt terras gemaakt, waar je ook met slecht weer prima buiten kunt zitten. Op dit moment is de tuin betegeld met natuurstenen tegels met daarin losse bakken met groen.

Bouvignestraat 74 is gelegen in de buurt Out Jaar. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen altijd in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Hellevoetsluis de grote supermarkt in de wijk.

Disclaimer

De gegevens op deze webpagina zijn bedoeld om u een algemene indruk te geven over de woning. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving en/of de tekeningen staan. Noch de verkoper, noch Voorne Makelaars aanvaardt in dit geval enige aansprakelijkheid. Aan de informatie en de tekeningen op deze webpagina kunnen geen rechten worden ontleend.