Bouvignestraat 74 Hellevoetsluis

Vraagprijs € 255.000

Omschrijving

Gelegen in de populaire wijk Den Bonsen Hoek ligt deze bijzondere en ruime eengezinswoning in de Bouvignestraat. De woning heeft een woonoppervlakte van 106 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 142 m2. De woning is gebouwd in 1988 en heeft een energielabel B.

 • bouwkundige basis
 • energie
 • afwerking begane grond
 • afwerking 1e verdieping
 • afwerking 2e verdieping
 • voorzieningen in de buurt

De bouwkundige basis van de woning is prima: kunststof kozijnen, elektrische rolluiken, parkeren op eigen erf, aparte stenen berging en volledig geïsoleerd. Na een goede schilderbeurt zult u hier jarenlang met veel plezier wonen. De tuin is zodanig groot dat het goed mogelijk is om een uitbouw te plaatsen, waardoor de woning in zowel waarde als gebruik flink gaat stijgen de aankomende jaren.

Bouvignestraat 74 is gelegen in de buurt Out Jaar. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Hellevoetsluis de grote supermarkt in de wijk.

De woning is redelijk tot goed bereikbaar. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Hellevoetsluis, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op 12 minuten rijden.

Begane grond

Mooie ruimte woonkamer, die op verschillende manieren in te delen is. De ruimte is licht door de grote schuifpui naar de tuin toe. De woonkamer beschikt over een open haard, tegelvloer en is goed afgewerkt. Tussen de woonkamer en keuken is er ruimte voor de eettafel. Via de woonkamer is de tuin toegankelijk.

Goed onderhouden keuken in U opstelling. Er wordt elektrisch gekookt. Verder beschikt de keuken over de volgende inbouw apparatuur: koelkast, vriezer vaatwasmachine en elektrische oven. Via de schuifpui in de woonkamer kom je in de ruime tuin. Aan de woning is een overdekt terras gemaakt, waar je ook met slecht weer prima buiten kunt zitten. Op dit moment is de tuin betegeld met natuurstenen tegels met daarin losse bakken met groen.

Maten

 • Woonkamer: 5,09 x 4,05 m
 • Keuken: 2,77 x 3,11 m
 • Tuin: 5,09 x 12,00 m
 • Stenen Berging: 2,78 x 1,86 m
Eerste verdieping
Slaapkamer 1

Aan beide kanten inbouwkasten, waardoor er een heleboel opbergruimte is. Mooi groot raam met elektrische rolluik over de volledige breedte van het kozijn. De slaapkamer kan natuurlijk geventileerd worden doordat er twee kiep kantelramen in het kozijn zijn.

Slaapkamer 2

Ruime slaapkamer op de eerste verdieping. Ook deze slaapkamer heeft de beschikking over elektrisch bedienbare rolluiken en kiep kantelramen. Op de vloer ligt een goede laminaatvloer. De huidige bewoners hebben deze ruimte nu niet in gebruik.

Badkamer

Functionele badkamer met douche, wasbak, apart hangend toilet en aansluiting voor de wasmachine. Betegeling loopt door tot en met het plafond. De ruimte kan natuurlijk geventileerd worden door en is aangesloten op het centraal ventilatiesysteem.

Maten

 • Slaapkamer 1: 5,09 x 2,88 m
 • Slaapkamer 2: 2,73 x 4,05 m
 • Badkamer: 2,26 x 1,98 m
Tweede verdieping

Hier is een grote dakkapel geplaatst, waardoor de kamer zeer ruim en licht is. Deze dakkapel beschikt over twee kiep kantelramen, naast het grote middenraam en beschikt ook over elektrisch bedienbare rolluiken. Het is mogelijk om van deze kamer twee slaapkamers te maken. Aan de voorgevel is namelijk ook een dakraam. Op de tweede verdieping is de CV en mechanische ventilatie installatie. Bijzonderheid is verder dat op de tweede verdieping er een klein keukenblok is met spoelbak en koelkast. Boven het plafond is een kleine vliering gemaakt, waar spullen in op geborgen kunnen worden. Deze opbergruimte is bereikbaar via een vlizotrap.

Maten

 • Slaapkamer 4: 5,09 x 4,18 m

Kenmerken

Statusverkocht
OpleveringIn overleg
Woonoppervlakte106 m2
Perceeloppervlakte142 m2
Aantal slaapkamers3
Bouwjaar1988
EnergielabelB

Plattegronden

Plattegrond begane grond Bouvignestraat 74 Hellevoetsluis
Begane grond
Plattegrond eerste verdieping Bouvignestraat 74 Hellevoetsluis
Eerste verdieping
Plattegrond tweede verdieping Bouvignestraat 74 Hellevoetsluis
Tweede verdieping

Disclaimer

De gegevens op deze webpagina zijn bedoeld om u een algemene indruk te geven over de woning. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving en/of de tekeningen staan. Noch de verkoper, noch Voorne Makelaars aanvaardt in dit geval enige aansprakelijkheid. Aan de informatie en de tekeningen op deze webpagina kunnen geen rechten worden ontleend.