Duizendblad 16 Hoogvliet

Vraagprijs € 274.500

Omschrijving

Ruime hoekwoning met potentie in de Boomgaardshoek. Woning is recent uitgevoerd met kunststof kozijnen (zomer 2017) en zonnepanelen. Vergrote tuin op het zuiden met nieuwe schuttingen en beschoeiingen.

 • bouwkundige basis
 • energie
 • afwerking begane grond
 • afwerking 1e verdieping
 • afwerking 2e verdieping
 • voorzieningen in de buurt
Begane grond

De woning is gelegen aan een autovrij straatje. Wel kunt u de auto dicht bij de woning parkeren. Via de hal, waar het toilet en de meterkast zijn, komt u de woonkamer in. De vloer op de begane grond is betegeld. Woonkamer is licht door de schuifpui naar de tuin toe. De schuifpui en aparte deur vanuit de keuken naar de tuin zijn voorzien van plissé horren. De keuken is gelegen aan de tuin aan de achterzijde van de woning, naast de ruimte waar nu de eettafel is. De keuken is recent (zomer 2017) vernieuwd en beschikt over koelvriescombinatie, koken op gas en combi (hete lucht en elektrisch) oven.

Maten

 • Woonkamer 3,27 x 5,18 m
 • Eetkamer 3,27 x 2,88 m
 • Keuken 1,81 x 2,88 m
Eerste verdieping

Via de woonkamer is de trap bereikbaar naar boven toe. Op de eerste etage zijn drie slaapkamers en de badkamer. Alle houten kozijnen in de slaapkamer zijn recent (zomer 2017) vervangen door kunststof met HR++ glas. Voor de kozijnen in de slaapkamers zijn voorzet horren aanwezig. In de badkamer is een douchecabine, apart toilet en wastafel. Ook is hier de wasmachine geplaatst.

Maten

 • Slaapkamer 1 3,19 x 3,69 m
 • Slaapkamer 2 4,34 x 2,20 m
 • Slaapkamer 3 2,92 x 3,14 m
 • Badkamer 1,83 x 2,53 m
Tweede verdieping

Op de tweede etage is 1 zolderkamer, die u verder zou kunnen indelen. Aansluiting voor een wasmachine is voorbereid. Achter de knieschotten is veel opbergruime. Het is mogelijk om een extra vlizozolder te realiseren gezien de hoogte van de ruimte. In de ruimte is de CV (combiketel december 2016) en centraal ventilatiesysteem geplaatst. Er is een nieuw dakraam geplaatst. Op het dak liggen zes zonnepanelen (juni 2018), wat enorm scheelt in de elektriciteitsrekening.

Maten

 • Zolderkamer 5,17 x 4,95 m
Tuin

De tuin rondom het huis is voorzien van nieuwe schuttingen en een overdekt terras (2019). Daarbij zijn nieuwe beschoeiingen langs het water gemaakt in 2015, zodat er meer bruikbare ruimte in de tuin is ontstaan. Aan de zijkant van de woning tenslotte is een schuur gesitueerd.

Omgeving

De woning ligt in de populaire wijk Boomgaardshoek in Hoogvliet, dichtbij voorzieningen zoals scholen, sporthal en supermarkt. Ligging is rustig langs een doodlopende straat, waar alleen voetgangers mogen komen. Dicht bij de woning (20 meter) is voldoende parkeergelegenheid. De metrostations Tussenwater en Hoogvliet liggen op loopafstand van de woning.

Kenmerken

Statusbeschikbaar
OpleveringIn overleg
Woonoppervlakte119 m2
Perceeloppervlakte150 m2
Aantal slaapkamers4
EnergielabelB

Plattegronden

Vindt u in de brochure

Andere woningen te koop aangeboden

Ter Doestweide 13 Hellevoetsluis
Ter Doestweide 13 Hellevoetsluis
plan bezichtiging

Een prima optie voor mensen, die graag in de Ravense Hoek willen wonen en het huis helemaal naar hun hand willen zetten.

Meer informatie
ExclusiefGetijstroom 40 Hellevoetsluis
Getijstroom 40 Hellevoetsluis
plan bezichtiging

Een mooi en ruim appartement met een nog mooier uitzicht. Gelegen langs de dijk aan het Haringvliet biedt dit appartement gedurende het gehele jaar een prachtig uitzicht. Daarbij beschikt dit appartement over een zeer ruim terras van ruim 40 m2 gesitueerd op het zuiden.

Meer informatie
ExclusiefGoede Verwachtinghof 37 Hoogvliet
Goede Verwachtinghof 37 Hoogvliet
kom kijken naar de woning

Ruim herenhuis van 130 m2. Achtertuin gelegen aan water. Heel goed onderhouden woning met een bijzondere plattegrond: Beneden ruime eetkeuken met vide, op de 1e etage ruime licht woonkamer.

Meer informatie
Marga Klompéstraat 9 Spijkenisse
Marga Klompéstraat 9 Spijkenisse
verkocht binnen 1 week

Wonen in de Maaswijk op top locatie? Deze woning heeft uitzicht over het water bij de entree van de Maaswijk. Tuin op het zuiden, al het buitenwerk recent geschilderd.

Meer informatie
Korenaar 45 Hellevoetsluis
Korenaar 45 Hellevoetsluis
verkocht onder voorbehoud

Instapklare woning, prima onderhouden en voorzien van kunststof kozijnen. Tuin ligt op het zuiden. Verrassend ruimte woning voor aantrekkelijke prijs.

Later meer informatie
ExclusiefParkweg 3 villa 7 Hellevoetsluis
Parkweg 3 villa 7 Hellevoetsluis
verkocht

Luxe bungalow op zeer ruim perceel (1.060 m2) eigen grond. Instapklaar, zeer goed onderhouden, zowel binnen als buiten. Op het perceel is ook een apart tuinhuis aanwezig met verwarmd terras, keuken en extra bergruimte.

Later meer informatie

Disclaimer

De gegevens op deze webpagina zijn bedoeld om u een algemene indruk te geven over de woning. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving en/of de tekeningen staan. Noch de verkoper, noch Voorne Makelaars aanvaardt in dit geval enige aansprakelijkheid. Aan de informatie en de tekeningen op deze webpagina kunnen geen rechten worden ontleend.