Forel 11 Hellevoetsluis

Vraagprijs € 249.750

Omschrijving

Deze uitgebouwde eengezinswoning heeft alles: grote woonkamer door uitbouw, grote tuin op het zuiden, dakkapel op de tweede verdieping, hele goede afwerking, topkeuken en grote slaapkamers. De slaapkamers aan de tuinkant zijn voorzien van een airco, dus je slaapt in de zomer altijd heerlijk koel.

 • bouwkundige basis
 • energie
 • afwerking begane grond
 • afwerking 1e verdieping
 • afwerking 2e verdieping
 • voorzieningen in de buurt
Begane grond

Via de hal heeft u toegang tot het aparte toilet, de meterkast, de trap naar boven en de woonkamer. De woonkamer is fors vergroot door de uitbouw aan de achterkant van de woning. Hierdoor is er ruimte voor een grote eettafel en een ruime zithoek.

De half open keuken is modern vormgegeven en voorzien van inbouwapparatuur.

Maten

 • Woonkamer: m
 • Keuken: m
 • Achtertuin: m
Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers en de badkamer. Aan de voorkant van de woning is een kleine slaapkamer. De slaapkamer aan de kant van de tuin is sterk vergroot door het samenvoegen van twee slaapkamers. Deze slaapkamer is voorzien van een airco installatie, waardoor het zomers lekker koel slapen is.

Maten

 • Slaapkamer 1: m
 • Slaapkamer 2: m
 • Badkamer: m
Tweede verdieping

Op de tweede verdieping is de voorzolder met plaats voor CV, wasmachine en -droger. Ook hier is van de oorspronkelijke twee slaapkamers, één slaapkamer gemaakt. Deze zou gemakkelijk teruggebracht kunnen worden, aangezien het kozijn van de deur nog aanwezig is. Ook de slaapkamer op de tweede verdieping is voorzien van een airco installatie, dus ook hier tijdens de warme zomermaanden koel slapen.

Maten

 • Voorzolder: m
 • Slaapkamer 3: m
Omgeving

De tuin van de woning is gelegen op het zuiden en dus altijd zonnig. Achter in de tuin is een aparte berging. De tuin is toegankelijk via een achterom. Achter de woning is voldoende parkeergelegenheid. De woning ligt in de nabijheid van tal van voorzieningen, zoals basisscholen, de supermarkt en sporthal.

Kenmerken

Statusverkocht
OpleveringIn overleg
Woonoppervlakte135 m2
Perceeloppervlakte m2
Aantal slaapkamers3 (5)
EnergielabelJa, energieklasse C

Plattegronden

Vindt u in de brochure

Kadastrale kaart Forel 11 Hellevoetsluis
Kadastrale kaart Forel 11 Hellevoetsluis

Andere woningen te koop aangeboden

Regentessenlaan 10 Oostvoorne
Regentessenlaan 10 Oostvoorne
plan bezichtiging in

Mooie ruimte tussenwoning met oprit voor 2 auto’s, zonnige achtertuin met berging. Op de tweede verdieping is er een mooi dakterras. De woning ligt op loopafstand van het centrum van Oostvoorne, binnen een paar minuten fietsen, staat u in het natuurgebied van het Oostvoornse Meer.

Later meer informatie
Forel 13 Hellevoetsluis
Forel 13 Hellevoetsluis
plan bezichtiging in

Prima onderhouden eengezinswoning met veel ruimte en een tuin op het zuiden. Woonkamer is uitgebouwd, waardoor er een ruime zithoek en ruimte voor een grote eettafel is.

Later meer informatie
Hockeypad 14 Hellevoetsluis
Hockeypad 14 Hellevoetsluis
plan bezichtiging in

Een ruime – recent gerenoveerde - eengezinswoning voor gezinnen met kinderen in de geliefde sportbuurt. Aan de voorzijde is een autovrij pad, waardoor de woning ideaal geschikt is voor kinderen. De woning ligt op loopafstand van het centrum de Struytse Hoeck, scholen en zwembad.

Later meer informatie
Europarcs Poort van Zeeland Bungalow 242 Hellevoetsluis
Europarcs Poort van Zeeland Bungalow 242 Hellevoetsluis
Bel voor bezichtiging

6 persoons bungalow op een ruim perceel met vrij uitzicht over de polders. Bungalow ligt op het nieuwste recreatiepark 'Poort van Zeeland'.

Meer informatie
Heul 7 Dirksland
Heul 7 Dirksland
verkocht onder voorbehoud

Leuk starters appartement in het historische centrum van Dirksland tegenover het ziekenhuis en in de nabijheid van winkels.

Later meer informatie
Donaulaan 112 Spijkenisse
Donaulaan 112 Spijkenisse
verkocht onder voorbehoud

Deze woning heeft zes slaapkamers, vrij uitzicht vanuit de keuken op water en een achtertuin, die direct uitkomt op een grote speelweide. Een mooie kans voor een groot gezin of mensen, die veel kamers wensen, in één van de populairste wijken van Spijkenisse: De Schenkel.

Meer informatie

Disclaimer

De gegevens op deze webpagina zijn bedoeld om u een algemene indruk te geven over de woning. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving en/of de tekeningen staan. Noch de verkoper, noch Voorne Makelaars aanvaardt in dit geval enige aansprakelijkheid. Aan de informatie en de tekeningen op deze webpagina kunnen geen rechten worden ontleend.