Forel 11 Hellevoetsluis

Vraagprijs € 249.750

Omschrijving

Deze uitgebouwde eengezinswoning heeft alles: grote woonkamer door uitbouw, grote tuin op het zuiden, dakkapel op de tweede verdieping, hele goede afwerking, topkeuken en grote slaapkamers. De slaapkamers aan de tuinkant zijn voorzien van een airco, dus je slaapt in de zomer altijd heerlijk koel.

 • bouwkundige basis
 • energie
 • afwerking begane grond
 • afwerking 1e verdieping
 • afwerking 2e verdieping
 • voorzieningen in de buurt
Begane grond

Via de hal heeft u toegang tot het aparte toilet, de meterkast, de trap naar boven en de woonkamer. De woonkamer is fors vergroot door de uitbouw aan de achterkant van de woning. Hierdoor is er ruimte voor een grote eettafel en een ruime zithoek.

De half open keuken is modern vormgegeven en voorzien van inbouwapparatuur.

Maten

 • Woonkamer: m
 • Keuken: m
 • Achtertuin: m
Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers en de badkamer. Aan de voorkant van de woning is een kleine slaapkamer. De slaapkamer aan de kant van de tuin is sterk vergroot door het samenvoegen van twee slaapkamers. Deze slaapkamer is voorzien van een airco installatie, waardoor het zomers lekker koel slapen is.

Maten

 • Slaapkamer 1: m
 • Slaapkamer 2: m
 • Badkamer: m
Tweede verdieping

Op de tweede verdieping is de voorzolder met plaats voor CV, wasmachine en -droger. Ook hier is van de oorspronkelijke twee slaapkamers, één slaapkamer gemaakt. Deze zou gemakkelijk teruggebracht kunnen worden, aangezien het kozijn van de deur nog aanwezig is. Ook de slaapkamer op de tweede verdieping is voorzien van een airco installatie, dus ook hier tijdens de warme zomermaanden koel slapen.

Maten

 • Voorzolder: m
 • Slaapkamer 3: m
Omgeving

De tuin van de woning is gelegen op het zuiden en dus altijd zonnig. Achter in de tuin is een aparte berging. De tuin is toegankelijk via een achterom. Achter de woning is voldoende parkeergelegenheid. De woning ligt in de nabijheid van tal van voorzieningen, zoals basisscholen, de supermarkt en sporthal.

Kenmerken

Statusverkocht onder voorbehoud
OpleveringIn overleg
Woonoppervlakte135 m2
Perceeloppervlakte m2
Aantal slaapkamers3 (5)
EnergielabelJa, energieklasse C

Plattegronden

Vindt u in de brochure

Kadastrale kaart Forel 11 Hellevoetsluis
Kadastrale kaart Forel 11 Hellevoetsluis

Andere woningen te koop aangeboden

Duizendblad 16 Hoogvliet
Duizendblad 16 Hoogvliet
plan bezichtiging

Gemoderniseerde hoekwoning in de Boomgaardshoek. Woning is voorzien van kunststof kozijnen, zonnepanelen en nieuwe schuttingen en beschoeiing in de tuin. Tuin op het zuiden.

Meer informatie
Ter Doestweide 13 Hellevoetsluis
Ter Doestweide 13 Hellevoetsluis
plan bezichtiging

Een prima optie voor mensen, die graag in de Ravense Hoek willen wonen en het huis helemaal naar hun hand willen zetten.

Meer informatie
ExclusiefGetijstroom 40 Hellevoetsluis
Getijstroom 40 Hellevoetsluis
plan bezichtiging

Een mooi en ruim appartement met een nog mooier uitzicht. Gelegen langs de dijk aan het Haringvliet biedt dit appartement gedurende het gehele jaar een prachtig uitzicht. Daarbij beschikt dit appartement over een zeer ruim terras van ruim 40 m2 gesitueerd op het zuiden.

Meer informatie
ExclusiefGoede Verwachtinghof 37 Hoogvliet
Goede Verwachtinghof 37 Hoogvliet
kom kijken naar de woning

Ruim herenhuis van 130 m2. Achtertuin gelegen aan water. Heel goed onderhouden woning met een bijzondere plattegrond: Beneden ruime eetkeuken met vide, op de 1e etage ruime licht woonkamer.

Meer informatie
Marga Klompéstraat 9 Spijkenisse
Marga Klompéstraat 9 Spijkenisse
verkocht binnen 1 week

Wonen in de Maaswijk op top locatie? Deze woning heeft uitzicht over het water bij de entree van de Maaswijk. Tuin op het zuiden, al het buitenwerk recent geschilderd.

Meer informatie
Korenaar 45 Hellevoetsluis
Korenaar 45 Hellevoetsluis
verkocht onder voorbehoud

Instapklare woning, prima onderhouden en voorzien van kunststof kozijnen. Tuin ligt op het zuiden. Verrassend ruimte woning voor aantrekkelijke prijs.

Later meer informatie

Disclaimer

De gegevens op deze webpagina zijn bedoeld om u een algemene indruk te geven over de woning. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving en/of de tekeningen staan. Noch de verkoper, noch Voorne Makelaars aanvaardt in dit geval enige aansprakelijkheid. Aan de informatie en de tekeningen op deze webpagina kunnen geen rechten worden ontleend.