Getijstroom 40 Hellevoetsluis

Vraagprijs € 349.500

Omschrijving

Een mooi en ruim appartement met een nog mooier uitzicht. Gelegen langs de dijk aan het Haringvliet biedt dit appartement gedurende het gehele jaar een prachtig uitzicht. Daarbij beschikt dit appartement over een zeer ruim terras van ruim 40 m2 gesitueerd op het zuiden.

  • bouwkundige basis
  • energie
  • afwerking begane grond
  • voorzieningen in de buurt
Indeling van het appartement

Via de beveiligde ingang heeft u toegang tot het appartementencomplex. Er is een lift aanwezig en onder het complex een parkeerkelder, waarin u een vaste parkeerplaats heeft. De woning is gelegen aan het eind van de galerij. Hierdoor heeft u meer privacy en is het het appartement 16m2 groter dan de tussenliggende appartementen langs de galerij.

Via de hal komt u in de royale en lichte woonkamer. In de hal is de meterkast en er is een kast gemaakt om de jassen en dergelijke netjes in op te bergen. De woonkamer is royaal en prima afgewerkt. Op de vloer grijze donkere vloertegels met vloerverwarming over het hele appartement de wanden neutraal wit.

Door de grote raampartijen heeft u direct uitzicht op het water vanuit de woonkamer. In de woonkamer is voldoende ruimte voor een grote zithoek en eettafel. Het hele appartement is voorziet van goede zonwering en insectenhorren, zowel aan de voor- als achterkant.

Verbonden met de woonkamer is de keuken, die modern is ingericht en uitgevoerd. De keuken is voorzien van alle gemakken: Koken met inductie, vaatwasmachine, koelkast, vrieskast en ingebouwde combinatie stoom/oven.

Het appartement beschikt verder over twee ruimte slaapkamers, waar inbouwkasten gemaakt zijn. Er is een aparte ruimte voor de wasmachine. De cv zit in aparte ruimte . De badkamer is nieuw en modern vormgegeven. Maatvoering is ruim, waardoor het goed mogelijk is om extra levensloopbestendige voorzieningen te treffen in de badkamer.

Omgeving

Het appartementsgebouw ligt aan de rand van de buurt Gorsingen Hoeck. Het historisch centrum van Hellevoetsluis, de Vesting, ligt op loopafstand. Ook het stadscentrum De Struytse Hoeck is gemakkelijk lopend of per fiets te bereiken. De dichtbij zijnde supermarkt ligt 4 minuten fietsen van het appartement.

Maten

  • Woonkamer 6,90 x 4,62
  • Keuken: 2,95 x 2,17 m
  • Slaapkamer 1: 3,83 x 4,62 m
  • Slaapkamer 2: 4,62 x 3,02 m
  • Badkamer: 1,70 x 2,25 m
  • Terras: 9,68 x 4,16 m

Kenmerken

Statusbeschikbaar
OpleveringIn overleg
Woonoppervlakte100 m2
Perceeloppervlakte m2
Aantal slaapkamers2
EnergielabelB

Plattegronden

Vindt u in de brochure

Andere woningen te koop aangeboden

Duizendblad 16 Hoogvliet
Duizendblad 16 Hoogvliet
plan bezichtiging

Gemoderniseerde hoekwoning in de Boomgaardshoek. Woning is voorzien van kunststof kozijnen, zonnepanelen en nieuwe schuttingen en beschoeiing in de tuin. Tuin op het zuiden.

Meer informatie
Ter Doestweide 13 Hellevoetsluis
Ter Doestweide 13 Hellevoetsluis
plan bezichtiging

Een prima optie voor mensen, die graag in de Ravense Hoek willen wonen en het huis helemaal naar hun hand willen zetten.

Meer informatie
ExclusiefGoede Verwachtinghof 37 Hoogvliet
Goede Verwachtinghof 37 Hoogvliet
kom kijken naar de woning

Ruim herenhuis van 130 m2. Achtertuin gelegen aan water. Heel goed onderhouden woning met een bijzondere plattegrond: Beneden ruime eetkeuken met vide, op de 1e etage ruime licht woonkamer.

Meer informatie
Marga Klompéstraat 9 Spijkenisse
Marga Klompéstraat 9 Spijkenisse
verkocht binnen 1 week

Wonen in de Maaswijk op top locatie? Deze woning heeft uitzicht over het water bij de entree van de Maaswijk. Tuin op het zuiden, al het buitenwerk recent geschilderd.

Meer informatie
Korenaar 45 Hellevoetsluis
Korenaar 45 Hellevoetsluis
verkocht onder voorbehoud

Instapklare woning, prima onderhouden en voorzien van kunststof kozijnen. Tuin ligt op het zuiden. Verrassend ruimte woning voor aantrekkelijke prijs.

Later meer informatie
ExclusiefParkweg 3 villa 7 Hellevoetsluis
Parkweg 3 villa 7 Hellevoetsluis
verkocht

Luxe bungalow op zeer ruim perceel (1.060 m2) eigen grond. Instapklaar, zeer goed onderhouden, zowel binnen als buiten. Op het perceel is ook een apart tuinhuis aanwezig met verwarmd terras, keuken en extra bergruimte.

Later meer informatie

Disclaimer

De gegevens op deze webpagina zijn bedoeld om u een algemene indruk te geven over de woning. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving en/of de tekeningen staan. Noch de verkoper, noch Voorne Makelaars aanvaardt in dit geval enige aansprakelijkheid. Aan de informatie en de tekeningen op deze webpagina kunnen geen rechten worden ontleend.