Glasblazer 43 Hellevoetsluis verkocht

 • Vraagprijs € 200.000
 • Bouwjaar 1982
 • Oppervlakte Wonen 100 m2
 • Oppervlakte Perceel 130 m2
 • Aantal slaapkamers 3
 • Wijk De Kooistee
 • Buurt Morgen Stont
 • Energielabel C
 • telefonisch contact
  • Maandag tot vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en van 19:30 tot 21:00 uur.
  • Op zaterdag 10:00 - 15:00 uur.

  U kunt ook een bericht sturen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk met u contact op.

Omschrijving

woning biedt veel potentie: Gelegen aan de buitenkant van een rustige buurt, met uitzicht over water, grote lichte slaapkamers, stenen berging in de voortuin en een diepe achtertuin. Nadat deze woning gemoderniseerd is, zal je hier jaren met veel plezier wonen.*

Begane grond

De woning is gelegen aan een overzichtelijk erf, met parkeren en speelvoorzieningen voor de deur. In de voortuin is een royale stenen schuur met vliering. Via de hal is het aparte toilet, meterkast, trap naar boven en de woonkamer bereikbaar.

De woonkamer is ligt door de grote raampartijen en heeft een vierkante vorm, waardoor het mogelijk wordt om verschillende opstellingen van meubels te kiezen. De woonkamer kijkt uit op de tuin. De keuken is eenvoudig ingericht en aan de voorkant gelegen.

Eerste verdieping

Er zijn twee royale slaapkamers op de eerste verdieping. De kamer aan de achterkant heeft vrij uitzicht over het water achter de woning. De tweede slaapkamer aan de voorkant van de woning heeft een vierkant vorm. Op de vloer ligt een goede laminaatvloer.

De woning beschikt over een eenvoudige badkamer. De maat van 2 x 2 meter biedt voldoende ruimte om hier een mooie badkamer te maken.

Tweede verdieping

Op de zolderverdieping is een overloop met plek voor de installaties en de wasmachine en wasdroger. De derde slaapkamer boven is voorzien van een Veluxraam aan de voorkant van de woning. Eventueel zou aan de achterkant vergunningsvrij een dakkapel geplaatst kunnen worden. Wanneer hiervoor gekozen zou worden, zou deze slaapkamer ook uitkijken op het water achter de woning.

Tuin en omgeving

De woning is gelegen in de rustige buurt Morgen Stont in de wijk de Kooistee. De tuin is gelegen op het oosten. Je kunt zowel aan de voor- als aan de achterkant van de woning parkeren. Voor de woning is een rustig erf met parkeerplaatsen en een speelvoorziening. Supermarkt, sporthal en diverse basisscholen zijn op loopafstand.

Disclaimer

De gegevens op deze webpagina zijn bedoeld om u een algemene indruk te geven over de woning. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving en/of de tekeningen staan. Noch de verkoper, noch Voorne Makelaars aanvaardt in dit geval enige aansprakelijkheid. Aan de informatie en de tekeningen op deze webpagina kunnen geen rechten worden ontleend.