haagwinde 24 Hellevoetsluis verkocht

 • Vraagprijs € 375.000
 • Bouwjaar 1973
 • Oppervlakte Wonen 137 m2
 • Oppervlakte Perceel 313 m2
 • Aantal slaapkamers 3
 • Wijk
 • Buurt
 • Energielabel C
 • telefonisch contact
  • Maandag tot vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en van 19:30 tot 21:00 uur.
  • Op zaterdag 10:00 - 15:00 uur.

  U kunt ook een bericht sturen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk met u contact op.

Omschrijving

Aan de westelijke rand van Hellevoetsluis staat deze bungalow. De woning met een gebouwoppervlakte van circa 137 m2 is gelegen in een autoluwe straat op 313 m2 eigen grond en beschikt over een eigen oprit, inpandige garage, royale woonkamer, drie slaapkamers en een tuin gesitueerd op het zuidoosten, die u veel privacy biedt.

De bungalow moet wel gemoderniseerd worden. In bouwkundige zin moeten de kozijnen grenzend aan de tuin en de boeiborden vervangen worden. De loodslabben, schoorsteen en afvoer van de CV zijn recent vervangen / gerepareerd. Hierbij is ook een inspectie van het dak geweest en als voldoende gekwalificeerd.

De bungalow is gesitueerd nabij het polderlandschap waar u heerlijk kunt fietsen of wandelen.

Indeling

Via de eigen oprit en de overdekte entree komt u binnen in een ruime hal. Via deze hal zijn alle ruimtes in de bungalow bereikbaar. De inpandige voormalige garage is ook toegankelijk via de hal.

Aan de voorzijde van de woning is de keuken. De maatvoering beidt veel perspectief: vijf meter breed en bijna 3,5 meter diep. Er is nu een eenvoudige keuken gesitueerd.

De woonkamer is heel royaal en heeft een directe (visuele) verbinding met de tuin. Door de grote ramen is de ruimte heel licht. Er is een open haard in de woonkamer. De woonkamer zelf heeft een rechthoekige vorm en is ongeveer 28 m2 groot. Veel mensen die in deze straat wonen hebben de vaste kasten in de hal eruit gehaald, waardoor de woonkamer nog vergroot kan worden.

De drie slaapkamer hebben allemaal een bruikbare grootte. Er is er sprake van een royale slaapkamer van 14 m2 en twee min of meer gelijke slaapkamers van 7,5 m2. Sommige mensen hebben er voor gekozen om de twee slaapkamers van 7,5 m2 samen te voegen. Alle slaapkamers hebben grote ramen en een schuifpui naar de tuin toe.

De badkamer is een aantal jaren geleden vernieuwd. Reserve tegels voor de badkamer zijn nog aanwezig. De badkamer beschikt over een douche, apart toilet en een wastafel. Er is een lichtkoepel, die zorgt voor fijn licht en de mogelijkheid om goed (extra) te ventileren.

Via de hal, die alle ruimtes ontsluit, zijn het aparte toilet, de meterkast en de installatieruimte met CV (2008) bereikbaar.

Tuin en omgeving

De tuin biedt heel veel privacy en de slaapkamers en woonkamer staan in directe visuele relatie met deze ruimte. Achter in de tuin is een tuinhuisje. Er is een achterom, die uitkomt op de singel achter de woning. De woning is heel dichtbij het open polderlandschap gelegen.

Disclaimer

De gegevens op deze webpagina zijn bedoeld om u een algemene indruk te geven over de woning. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving en/of de tekeningen staan. Noch de verkoper, noch Voorne Makelaars aanvaardt in dit geval enige aansprakelijkheid. Aan de informatie en de tekeningen op deze webpagina kunnen geen rechten worden ontleend.