Hockeypad 32 Hellevoetsluis verkocht

 • Vraagprijs € 280.000
 • Bouwjaar 1974
 • Oppervlakte Wonen 127 m2
 • Oppervlakte Perceel 142 m2
 • Aantal slaapkamers 4
 • Wijk Nieuw-Helvoet
 • Buurt Kulck-Zuid
 • Energielabel C
 • telefonisch contact
  • Maandag tot vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en van 19:30 tot 21:00 uur.
  • Op zaterdag 10:00 - 15:00 uur.

  U kunt ook een bericht sturen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk met u contact op.

Omschrijving

Begane grond

De woning ligt aan een autovrije straat. Via de hal, met daarin het aparte toilet, kom je de lichte woning binnen. De begane grond is opgedeeld in drie delen: Aan de tuin de woonkamer, vierkant van vorm en mooi licht door de grote raampartijen.

In het midden is de keuken, die nieuw geïnstalleerd is in 2017. De keuken beschikt over een heel breed assortiment aan inbouwapparatuur: Inbouw koffiezetapparaat, koel/vriescombinatie, Quooker, warmhoudlade, vaatwasser en combi oven/ magnetron. Alle apparatuur is van het merk Bosch, behoudens de Cooker. Er wordt gekookt op inductie op het kookeiland. De afzuiging is ingebouwd in het plafond. De vloer van de keuken is uitgevoerd als tegelvloer.

Aan de straatkant van de woning is de eettafel. Onder de trap is een trapkast. Op de vloer ligt hout, net als in de woonkamer. De muren zijn afgewerkt met spachtelputz stucwerk. De wanden van de keuken zijn met glad stucwerk voorzien.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, allen voorzien van een laminaatvloer en keurige wandafwerking. De badkamer is in 2007 geheel vernieuwd en is goed onderhouden.

Tweede verdieping

De tweede verdieping is extra ruim, door de plaatsing van een dakkapel en de hoge nokhoogte. Hierdoor is er een ruime slaapkamer en voorzolder. Op de voorzolder is plaats voor zowel een wasmachine als wasdroger. Er is extra opslagruimte gemaakt door de plaatsing van knieschoten. De CV (Intergas) is in 2018 vervangen. De voorzolder beschikt over een extra Velux dakraam, waardoor dit een lichte ruimte is.

Tuin en omgeving

De achtertuin is gelegen op het oosten en is gelegen aan groen (bomen). De tuin zelf is groter geworden doordat er in het verleden een extra stuk is bijgekocht van de gemeente. In de tuin is een berging. De woning ligt op loopafstand van de Struytse Hoek, net als diverse basisscholen, kinderopvang en sportvoorzieningen, zoals het nieuwe zwembad, fitness en sporthal.

Disclaimer

De gegevens op deze webpagina zijn bedoeld om u een algemene indruk te geven over de woning. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving en/of de tekeningen staan. Noch de verkoper, noch Voorne Makelaars aanvaardt in dit geval enige aansprakelijkheid. Aan de informatie en de tekeningen op deze webpagina kunnen geen rechten worden ontleend.