Isaäc Sweerstraat 14 Hellevoetsluis verkocht

 • Vraagprijs € 349.500
 • Bouwjaar 1989
 • Oppervlakte Wonen 95 m2
 • Oppervlakte Perceel 207 m2
 • Aantal slaapkamers 4
 • Wijk Den Bonse Hoek
 • Buurt Kruis Hoeffe
 • Energielabel B
 • telefonisch contact
  • Maandag tot vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en van 19:30 tot 21:00 uur.
  • Op zaterdag 10:00 - 15:00 uur.

  U kunt ook een bericht sturen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk met u contact op.

Omschrijving

Op zoek naar een leuke woning met garage, parkeren op eigen erf en een brede woonkamer en vierkanten tuin?

Wat maakt deze woning nou zo leuk?

De wijk den Bonse Hoek is natuurlijk een hele groene en rustige wijk, die beschikt over een eigen supermarkt. Dit is een woning voor mensen, die veel ruimte zoeken op de begane grond en die van een zonnige tuin op het zuidwesten houden. Fijn is ook dat de woning beschikt over een inpandige garage. Extra interessant is de zolderetage: Door het plaatsen van een dakkapel kunnen hier gemakkelijk twee extra kamers gerealiseerd worden, waardoor de woning ineens beschikt over 5 slaapkamers.

Begane grond

De woning is gelegen in een rustige straat vlakbij een speelveld. In de voortuin kunnen twee auto's geparkeerd worden. Via de hal is de garage bereikbaar en kom je de lichte woonkamer binnen.

De woonkamer is maar liefst zeven meter breed en biedt plaats aan een grote bank en bijvoorbeeld een aparte speel of werkplek. De vloer is afgewerkt met een houten vloer, de muren gekleurd in rustige tinten. De begane grond wordt verwarmd door middel van radiatoren. In de woonkamer is een grote schuifpui naar de tuin.

De keuken (2004) is van alle gemakken voorzien: koken op gas, inbouw koelkast, magnetron / oven en inbouw vaatwasser. Op het keukenblad is er direct licht van buiten.

Eerste verdieping

Op de eerste etage zijn drie slaapkamers en de badkamer, die in 2007 vernieuwd is. Er is een grote slaapkamer, die nu gebruikt wordt door de ouders en twee wat kleinere kamers, die dienst doen als kinderkamer en kamer voor extra opbergruimte. De CV (2005) is weggewerkt in een kast. Alle kamers beschikken over rolluiken (grote slaapkamer elektrisch, 2 kleine slaapkamers handmatig).

Tweede verdieping

De zolderetage is nu in gebruik als bergzolder en plaats voor een loge. Eventueel door een dakkapel op de zolder te plaatsten kunnen er extra slaapkamers worden gecreëerd. Ook kan het dak uitstekend gebruikt worden om zonnepanelen te plaatsen door de gunstige ligging van het dak.

Tuin en omgeving

De tuin is gelegen op het zuidwesten en heeft een vierkante vorm, waardoor je diverse inrichtingsmogelijkheden hebt. In de tuin is een tuinhuis, echter is deze niet meer in al te goede staat. Naast het grote terras beschikt de tuin over een vijver met koikarpers. De tuin beschikt over een groot zonnescherm bevestigd aan de gevel.

De woning ligt op 300 meter lopen van de supermarkt, heeft voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Er zijn diverse speelplekken in de buurt. De dichtstbijzijnde op 30 meter.

Disclaimer

De gegevens op deze webpagina zijn bedoeld om u een algemene indruk te geven over de woning. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving en/of de tekeningen staan. Noch de verkoper, noch Voorne Makelaars aanvaardt in dit geval enige aansprakelijkheid. Aan de informatie en de tekeningen op deze webpagina kunnen geen rechten worden ontleend.