Korenaar 110 Hellevoetsluis

Vraagprijs € 225.000

Omschrijving

Verrassend ruime eengezinswoning in rustige buurt, die vlak bij allerlei voorzieningen ligt. Tuin op het zuiden, drie grote slaapkamers en een dakvlak dat uitermate geschikt is voor zonnepanelen.

 • bouwkundige basis
 • energie
 • afwerking begane grond
 • afwerking 1e verdieping
 • afwerking 2e verdieping
 • voorzieningen in de buurt
Begane grond

Het is altijd licht in de woonkamer, door de grote raampartijen naar de tuin. De kamer is goed in te richten door de vierkante vorm. Er is ruimte voor een zit en eetgedeelte in de woonkamer. De woonkamer beschikt over een elektrische bedienbare zonwering.

Via de hal heeft u toegang tot een ruime berging, die ook een deur naar buiten toe heeft. Tevens is via de hal het aparte toilet op de begane grond bereikbaar. In de hal is een leuk detail richting de woonkamer gemaakt: een glas in lood raam. Doordat de woonkamer heel licht is, wordt dit raam op een zonnige dag heel mooi belicht.

Vanuit de hal komt u in de lichte begane grond. Aan de voorkant is de keuken gesitueerd, aan de achtertuin de woonkamer. De keuken is eenvoudig, maar wel van alle gemakken voorzien: inbouw vaatwasser, keramische kookplaat, combinatie oven / magnetron en koelkast.

Maten

 • Woonkamer: 5,20 x 5,66 m
 • Keuken: 2,42 x 2,92 m
 • Achtertuin: 5,40 x 12,00 m
Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers en de ruime badkamer. Beide slaapkamers zijn licht door de grote ramen. De kamers zijn lekker groot met een breedte van 5,2 meter!

Maten

 • Slaapkamer 1: 5,20 x 3,64 m
 • Slaapkamer 2: 5,20 x 2,92 m
 • Badkamer: 3,05 x 1,86 m
Tweede verdieping

De tweede verdieping is de technische ruimte (CV, 2015), waar ook ruim plaats is voor een wasmachine en droger. De derde slaapkamer is gesitueerd op de tweede etage. Door de ligging van de woning en het schuine dakvlak gericht op het zuiden, is de woning erg geschikt voor de toepassing van duurzame energie door zonnepanelen.

Maten

 • Technische ruimte: 2,30 x 4,41 m
 • Slaapkamer 3: 2,83 x 4,41 m
Omgeving

De tuin van de woning is gelegen op het zuiden en dus altijd zonnig. Achter in de tuin is een aparte berging. De tuin is toegankelijk via een achterom. In de buurt van de woning is voldoende parkeergelegenheid. De woning ligt in een rustig woonerf.

Kenmerken

Statusverkocht
OpleveringIn overleg
Woonoppervlakte123 m2
Perceeloppervlakte m2
Aantal slaapkamers3
EnergielabelJa, energieklasse C

Plattegronden

Vindt u in de brochure

Kadastrale kaart Korenaar 110 Hellevoetsluis
Kadastrale kaart Korenaar 110 Hellevoetsluis

Andere woningen te koop aangeboden

Regentessenlaan 10 Oostvoorne
Regentessenlaan 10 Oostvoorne
plan bezichtiging in

Mooie ruimte tussenwoning met oprit voor 2 auto’s, zonnige achtertuin met berging. Op de tweede verdieping is er een mooi dakterras. De woning ligt op loopafstand van het centrum van Oostvoorne, binnen een paar minuten fietsen, staat u in het natuurgebied van het Oostvoornse Meer.

Later meer informatie
Forel 13 Hellevoetsluis
Forel 13 Hellevoetsluis
plan bezichtiging in

Prima onderhouden eengezinswoning met veel ruimte en een tuin op het zuiden. Woonkamer is uitgebouwd, waardoor er een ruime zithoek en ruimte voor een grote eettafel is.

Later meer informatie
Hockeypad 14 Hellevoetsluis
Hockeypad 14 Hellevoetsluis
plan bezichtiging in

Een ruime – recent gerenoveerde - eengezinswoning voor gezinnen met kinderen in de geliefde sportbuurt. Aan de voorzijde is een autovrij pad, waardoor de woning ideaal geschikt is voor kinderen. De woning ligt op loopafstand van het centrum de Struytse Hoeck, scholen en zwembad.

Later meer informatie
Europarcs Poort van Zeeland Bungalow 242 Hellevoetsluis
Europarcs Poort van Zeeland Bungalow 242 Hellevoetsluis
Bel voor bezichtiging

6 persoons bungalow op een ruim perceel met vrij uitzicht over de polders. Bungalow ligt op het nieuwste recreatiepark 'Poort van Zeeland'.

Meer informatie
Heul 7 Dirksland
Heul 7 Dirksland
verkocht onder voorbehoud

Leuk starters appartement in het historische centrum van Dirksland tegenover het ziekenhuis en in de nabijheid van winkels.

Later meer informatie
Donaulaan 112 Spijkenisse
Donaulaan 112 Spijkenisse
verkocht onder voorbehoud

Deze woning heeft zes slaapkamers, vrij uitzicht vanuit de keuken op water en een achtertuin, die direct uitkomt op een grote speelweide. Een mooie kans voor een groot gezin of mensen, die veel kamers wensen, in één van de populairste wijken van Spijkenisse: De Schenkel.

Meer informatie

Disclaimer

De gegevens op deze webpagina zijn bedoeld om u een algemene indruk te geven over de woning. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving en/of de tekeningen staan. Noch de verkoper, noch Voorne Makelaars aanvaardt in dit geval enige aansprakelijkheid. Aan de informatie en de tekeningen op deze webpagina kunnen geen rechten worden ontleend.