Korenaar 110 Hellevoetsluis

Vraagprijs € 225.000

Omschrijving

Verrassend ruime eengezinswoning in rustige buurt, die vlak bij allerlei voorzieningen ligt. Tuin op het zuiden, drie grote slaapkamers en een dakvlak dat uitermate geschikt is voor zonnepanelen.

 • bouwkundige basis
 • energie
 • afwerking begane grond
 • afwerking 1e verdieping
 • afwerking 2e verdieping
 • voorzieningen in de buurt
Begane grond

Het is altijd licht in de woonkamer, door de grote raampartijen naar de tuin. De kamer is goed in te richten door de vierkante vorm. Er is ruimte voor een zit en eetgedeelte in de woonkamer. De woonkamer beschikt over een elektrische bedienbare zonwering.

Via de hal heeft u toegang tot een ruime berging, die ook een deur naar buiten toe heeft. Tevens is via de hal het aparte toilet op de begane grond bereikbaar. In de hal is een leuk detail richting de woonkamer gemaakt: een glas in lood raam. Doordat de woonkamer heel licht is, wordt dit raam op een zonnige dag heel mooi belicht.

Vanuit de hal komt u in de lichte begane grond. Aan de voorkant is de keuken gesitueerd, aan de achtertuin de woonkamer. De keuken is eenvoudig, maar wel van alle gemakken voorzien: inbouw vaatwasser, keramische kookplaat, combinatie oven / magnetron en koelkast.

Maten

 • Woonkamer: 5,20 x 5,66 m
 • Keuken: 2,42 x 2,92 m
 • Achtertuin: 5,40 x 12,00 m
Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers en de ruime badkamer. Beide slaapkamers zijn licht door de grote ramen. De kamers zijn lekker groot met een breedte van 5,2 meter!

Maten

 • Slaapkamer 1: 5,20 x 3,64 m
 • Slaapkamer 2: 5,20 x 2,92 m
 • Badkamer: 3,05 x 1,86 m
Tweede verdieping

De tweede verdieping is de technische ruimte (CV, 2015), waar ook ruim plaats is voor een wasmachine en droger. De derde slaapkamer is gesitueerd op de tweede etage. Door de ligging van de woning en het schuine dakvlak gericht op het zuiden, is de woning erg geschikt voor de toepassing van duurzame energie door zonnepanelen.

Maten

 • Technische ruimte: 2,30 x 4,41 m
 • Slaapkamer 3: 2,83 x 4,41 m
Omgeving

De tuin van de woning is gelegen op het zuiden en dus altijd zonnig. Achter in de tuin is een aparte berging. De tuin is toegankelijk via een achterom. In de buurt van de woning is voldoende parkeergelegenheid. De woning ligt in een rustig woonerf.

Kenmerken

Statusverkocht onder voorbehoud
OpleveringIn overleg
Woonoppervlakte123 m2
Perceeloppervlakte m2
Aantal slaapkamers3
EnergielabelJa, energieklasse C

Plattegronden

Vindt u in de brochure

Kadastrale kaart Korenaar 110 Hellevoetsluis
Kadastrale kaart Korenaar 110 Hellevoetsluis

Andere woningen te koop aangeboden

Duizendblad 16 Hoogvliet
Duizendblad 16 Hoogvliet
plan bezichtiging

Gemoderniseerde hoekwoning in de Boomgaardshoek. Woning is voorzien van kunststof kozijnen, zonnepanelen en nieuwe schuttingen en beschoeiing in de tuin. Tuin op het zuiden.

Meer informatie
Ter Doestweide 13 Hellevoetsluis
Ter Doestweide 13 Hellevoetsluis
plan bezichtiging

Een prima optie voor mensen, die graag in de Ravense Hoek willen wonen en het huis helemaal naar hun hand willen zetten.

Meer informatie
ExclusiefGetijstroom 40 Hellevoetsluis
Getijstroom 40 Hellevoetsluis
plan bezichtiging

Een mooi en ruim appartement met een nog mooier uitzicht. Gelegen langs de dijk aan het Haringvliet biedt dit appartement gedurende het gehele jaar een prachtig uitzicht. Daarbij beschikt dit appartement over een zeer ruim terras van ruim 40 m2 gesitueerd op het zuiden.

Meer informatie
ExclusiefGoede Verwachtinghof 37 Hoogvliet
Goede Verwachtinghof 37 Hoogvliet
kom kijken naar de woning

Ruim herenhuis van 130 m2. Achtertuin gelegen aan water. Heel goed onderhouden woning met een bijzondere plattegrond: Beneden ruime eetkeuken met vide, op de 1e etage ruime licht woonkamer.

Meer informatie
Marga Klompéstraat 9 Spijkenisse
Marga Klompéstraat 9 Spijkenisse
verkocht binnen 1 week

Wonen in de Maaswijk op top locatie? Deze woning heeft uitzicht over het water bij de entree van de Maaswijk. Tuin op het zuiden, al het buitenwerk recent geschilderd.

Meer informatie
Korenaar 45 Hellevoetsluis
Korenaar 45 Hellevoetsluis
verkocht onder voorbehoud

Instapklare woning, prima onderhouden en voorzien van kunststof kozijnen. Tuin ligt op het zuiden. Verrassend ruimte woning voor aantrekkelijke prijs.

Later meer informatie

Disclaimer

De gegevens op deze webpagina zijn bedoeld om u een algemene indruk te geven over de woning. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving en/of de tekeningen staan. Noch de verkoper, noch Voorne Makelaars aanvaardt in dit geval enige aansprakelijkheid. Aan de informatie en de tekeningen op deze webpagina kunnen geen rechten worden ontleend.