Sonatestraat 17 Hellevoetsluis verkocht

 • Vraagprijs € 469.500
 • Bouwjaar 1999
 • Oppervlakte Wonen 162 m2
 • Oppervlakte Perceel 413 m2
 • Aantal slaapkamers 4
 • Wijk De Ravense Hoek
 • Buurt Wagenzicht
 • Energielabel B
 • telefonisch contact
  • Maandag tot vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en van 19:30 tot 21:00 uur.
  • Op zaterdag 10:00 - 15:00 uur.

  U kunt ook een bericht sturen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk met u contact op.

Omschrijving

Kom wonen in de populaire wijk De Ravense Hoek in Hellevoetsluis in deze fraaie hoekwoning met garage. Het bijzondere van deze woning is dat op de begane grond een slaapkamer en badkamer is. Op de tweede etage zijn ook nog drie slaapkamers, plus extra badkamer. De hoekwoning beschikt over een garage en ligt op een groot perceel met vrij uitzicht over een groen plantsoentje met speeltoestellen. De woning is keurig onderhouden. De woning is rolstoeltoegankelijk.

Begane grond

Via de grote voortuin, waarin u desgewenst uw auto kunt parkeren, komt u in de royale hal waar het toilet, de meterkast en de toegang tot de garage en de woonkamer is. De vloer van de woonkamer, hal, toilet, eetkamer en keuken is van marmer.

De woonkamer is groot en licht en heeft vrij uitzicht over het groene plantsoentje voor de woning. Aansluitend aan de woonkamer is de eetkamer en de keuken. Via de eetkamer is de slaapkamer beneden bereikbaar met aparte uitgebreide luxe badkamer.

De keuken beschikt over complete uitrusting met inbouwapparatuur. Er wordt gekookt met inductie. De keuken geeft toegang tot de achtertuin, met beschutte zitplaats en extra schuur.

Eerste verdieping

Via de trap in de eetkamer met daaronder een handige bergruimte wordt de tweede etage bereikt. Hier bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Tevens zijn de technische installaties mooi weggewerkt in een afsluitbare ruimte. Twee van de drie slaapkamers zijn erg ruim.

De slaapkamer aan de voorkant van de woning beschikt over een verhoogd plafond en een eigen terras buiten. Dit terras kijkt over het water verderop bij de woning.

In de tweede slaapkamer is een grote vaste kast gemaakt met schuifdeuren. De derde slaapkamer wordt op dit moment gebruikt voor opslag en is meer bescheiden qua maatvoering. De badkamer is recent vernieuwd en is erg goed afgewerkt. Naast de inloopdouche is een apart toilet en een wastafel gemaakt.

Tuin en omgeving

De woning ligt aan een doodlopende weg, waardoor het rustig wonen is. Het perceel is erg groot en zou dus ook mogelijkheden bieden om de woning op de begane grond verder uit te breiden. In de buurt van de woning zijn voldoende parkeerplaatsen en groen. De wijk De Ravense Hoek beschikt over een heel groot en aantrekkelijk park in het midden van de wijk op nog geen 5 minuten lopen van deze woning. Vanuit de wijk bent u heel snel op de N57 of onderweg naar het stadscentrum de Struytse Hoeck en het historische centrum De Vesting.

Disclaimer

De gegevens op deze webpagina zijn bedoeld om u een algemene indruk te geven over de woning. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving en/of de tekeningen staan. Noch de verkoper, noch Voorne Makelaars aanvaardt in dit geval enige aansprakelijkheid. Aan de informatie en de tekeningen op deze webpagina kunnen geen rechten worden ontleend.