Speerpunt 1 Zuidland verkocht

 • Vraagprijs € 389.500
 • Bouwjaar 2018
 • Oppervlakte Wonen 138 m2
 • Oppervlakte Perceel 223 m2
 • Aantal slaapkamers 4
 • Wijk
 • Buurt Kreken van Nibbeland
 • Energielabel A
 • telefonisch contact
  • Maandag tot vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en van 19:30 tot 21:00 uur.
  • Op zaterdag 10:00 - 15:00 uur.

  U kunt ook een bericht sturen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk met u contact op.

Omschrijving

Op zoek naar een fraaie en grote hoekwoning in het nieuwbouwplan Kreken van Nibbeland? Deze woning is op de tweede etage groter dan de andere woningen in de straat, door de andere voorgevel (recht in plaats van kap). Er is een overdekt terras aan de achterzijde van de woning gemaakt, in glas uitgevoerd, met LED verlichting en geïntegreerd zonnenscherm.

Het is een energiezuinig huis (A label) met 6 Zonnepanelen. Gevel is fraai wit gekeimd.

Begane grond

Via de goed aangelegde voortuin kom je de woning binnen via de hal, waaraan het aparte toilet, de meterkast en de toegang naar de woonkamer gelegen zijn.

De inrichting en het kleurgebruik is rustig en zorgt ervoor dat je de woning als licht ervaart. De begane grond is verder vrij ingericht met een plek voor de woonkamer aan de tuinkant, in het midden een fraaie keuken en een plek voor de eettafel aan de voortuin. De wanden zijn afgewerkt met Renovlies behang.

De keuken is modern ingericht en van alle gemakken voorzien: Koken op inductie, koelkast en vriezer, combinatie oven / magnetron en vaatwasser. Alle apparatuur is van het merk AEG.

Eerste verdieping

Via de open trap in de woonkamer – recent opnieuw geschilderd - kom je op de eerste verdieping, waar drie slaapkamers zijn, plus de badkamer. Ook de wanden zijn afgewerkt met Renovlies behang, met als resultaat een rustig en strakke afwerking.

Badkamer is luxe uitgevoerd met aparte douche, bad, toilet en wastafel. Aan de muur is een designradiator bevestigd.

Tweede verdieping

Op de tweede verdieping is de vierde grote slaapkamer gelegen. In een aparte kast is de opstelplaats van de wasmachine en eventueel een wasdroger. De CV is in 2018 geplaatst. Het dak is hoogwaardig aan de binnenkant afgewerkt.

Tuin en omgeving

De woning beschikt over een tuin met grasveld gelegen op het noordwesten. Doordat de woning op de hoek ligt, is er in de zomer veel zon in de tuin. Er is een overdekt terras met een diepte van 3,5 meter in het verlengde van de woonkamer gemaakt. Achter in de tuin is de berging. De woning is gelegen op loopafstand van een school en kinderopvang, wel zo gemakkelijk.

De woning ligt in een dorpse omgeving, vlakbij een school en andere voorzieningen op loopafstand.

Disclaimer

De gegevens op deze webpagina zijn bedoeld om u een algemene indruk te geven over de woning. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving en/of de tekeningen staan. Noch de verkoper, noch Voorne Makelaars aanvaardt in dit geval enige aansprakelijkheid. Aan de informatie en de tekeningen op deze webpagina kunnen geen rechten worden ontleend.