Tinnegieter 16 Hellevoetsluis verkocht

 • Vraagprijs € 214.000
 • Bouwjaar 1982
 • Oppervlakte Wonen 98 m2
 • Oppervlakte Perceel 133 m2
 • Aantal slaapkamers 3
 • Wijk De Kooistee
 • Buurt Morgen Stont
 • Energielabel C
 • telefonisch contact
  • Maandag tot vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en van 19:30 tot 21:00 uur.
  • Op zaterdag 10:00 - 15:00 uur.

  U kunt ook een bericht sturen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk met u contact op.

Omschrijving

Mooie starterswoning in de wijk de Kooistee, vlakbij het Kooisteebos, speeltuin, basisscholen en de buurtsuper. De woning is gelegen op een groot kavel, waardoor zowel de voor - als achtertuin voldoende diepte hebben om er te zitten. De woning is gelegen aan een rustige straat. De bouwkundige basis is prima: kunststof kozijnen, volledig geïsoleerd met energielabel C. Er zijn drie grote slaapkamers, waarbij de slaapkamer op de tweede etage opgedeeld kan worden in twee kleine kamers.

Begane grond

Via de diepe voortuin, die op het westen gelegen is, komt u in de hal, waardoor u direct in de woonkamer komt. De woonkamer is vierkant en licht. Er is een leuke elektrische haard in de hoek, die voor extra sfeer zorgt. Tussen de woonkamer en de keuken is plek voor de eettafel. In de hal en woonkamer ligt een laminaten vloer.

De keuken is afgeschermd door een lage wand, waardoor de keuken visueel in verbinding staat met de woonkamer. De keuken beschikt over de volgende inbouwapparatuur: elektrische kookplaat, oven, koelkast, vriezer en vaatwasmachine. In de keuken liggen – heel praktisch – tegels op de grond. De deur naar de trap en het aparte toilet is nieuw en voorzien van glazen panelen. Tevens kan de achtertuin, met daarin de stenen berging via de keuken bereikt worden.

Eerste verdieping

Wanneer de trap naar boven genomen wordt, vindt u twee slaapkamers en de badkamer op de 1e etage. In de slaapkamers en in de hal is laminaat gelegd. Beide slaapkamers zijn lekker licht door de grote raampartijen en hebben goede afmetingen.

De badkamer is mooi betegeld tot aan het plafond en beschikt over een douchecabine, apart toilet, design radiator en brede wastafel.

Tweede verdieping

Op de tweede etage bevindt zich de derde slaapkamer en de technische ruimte met CV (lease). Aan beide kanten van het dak in de slaapkamer is een raam gemaakt, waardoor de slaapkamer ook relatief gemakkelijk opgedeeld kan worden in twee kleine kamers. Tevens is een hoop bergruimte achter de schotten van het schuine dak. In de technische ruimte is een wasmachine aansluiting.

Tuin & omgeving

De voortuin is diep, ligt op het zuidwesten en gelegen langs een rustige weg, waardoor het prima mogelijk is om de gehele dag in de zon in de voortuin te zitten. De achtertuin ligt op het noordoosten, waardoor u ’s ochtends in de gehele tuin de zon heeft en op het terras achterin de tuin blijft zonnig tot ongeveer vijf uur vanaf april / mei. In de achtertuin staat een stenen berging. Ook de schuurdeur is van kunststof, waardoor u hier geen onderhoud aan heeft. Via de afsluitbare poort aan de achterzijde komt u op een kleine openbare speelplek.

Disclaimer

De gegevens op deze webpagina zijn bedoeld om u een algemene indruk te geven over de woning. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving en/of de tekeningen staan. Noch de verkoper, noch Voorne Makelaars aanvaardt in dit geval enige aansprakelijkheid. Aan de informatie en de tekeningen op deze webpagina kunnen geen rechten worden ontleend.