Tinnegieter 16 Hellevoetsluis

Vraagprijs vanaf 214.000 €

Omschrijving

Mooie starterswoning in de wijk de Kooistee, vlakbij het Kooisteebos, speeltuin, basisscholen en de buurtsuper. De woning is gelegen op een groot kavel, waardoor zowel de voor - als achtertuin voldoende diepte hebben om er te zitten. De woning is gelegen aan een rustige straat. De bouwkundige basis is prima: kunststof kozijnen, volledig geïsoleerd met energielabel C. Er zijn drie grote slaapkamers, waarbij de slaapkamer op de tweede etage opgedeeld kan worden in twee kleine kamers.

 • bouwkundige basis
 • energie
 • afwerking begane grond
 • afwerking 1e verdieping
 • afwerking 2e verdieping
 • voorzieningen in de buurt

De woning is gelegen in de buurt Morgen Stont. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is redelijk tot goed bereikbaar. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Hellevoetsluis, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op 11 minuten rijden.

Begane grond

Via de diepe voortuin, die op het westen gelegen is, komt u in de hal, waardoor u direct in de woonkamer komt. De woonkamer is vierkant en licht. Er is een leuke elektrische haard in de hoek, die voor extra sfeer zorgt. Tussen de woonkamer en de keuken is plek voor de eettafel. In de hal en woonkamer ligt een laminaten vloer.

De keuken is afgeschermd door een lage wand, waardoor de keuken visueel in verbinding staat met de woonkamer. De keuken beschikt over de volgende inbouwapparatuur: elektrische kookplaat, oven, koelkast, vriezer en vaatwasmachine. In de keuken liggen – heel praktisch – tegels op de grond. De deur naar de trap en het aparte toilet is nieuw en voorzien van glazen panelen. Tevens kan de achtertuin, met daarin de stenen berging via de keuken bereikt worden.

Maten

 • Woonkamer: 4,8 x 6,0 m
 • Keuken: 3,5 x 2,4 m
 • Voortuin: 5,0 x 3,0 m
 • Achtertuin: 5,0 x 10,0 m
 • Stenen Berging: 3,6 x 2,1 m
Eerste verdieping

Wanneer de trap naar boven genomen wordt, vindt u twee slaapkamers en de badkamer op de 1e etage. In de slaapkamers en in de hal is laminaat gelegd. Beide slaapkamers zijn lekker licht door de grote raampartijen en hebben goede afmetingen. De badkamer is mooi betegeld tot aan het plafond en beschikt over een douchecabine, apart toilet, design radiator en brede wastafel.

Maten

 • Slaapkamer 1: 4,8 x 2,9 m
 • Slaapkamer 2: 2,8 x 4,2 m
 • Badkamer: 2,1 x 1,8 m
Tweede verdieping

Op de tweede etage bevindt zich de derde slaapkamer en de technische ruimte met CV (lease). Aan beide kanten van het dak in de slaapkamer is een raam gemaakt, waardoor de slaapkamer ook relatief gemakkelijk opgedeeld kan worden in twee kleine kamers. Tevens is een hoop bergruimte achter de schotten van het schuine dak. In de technische ruimte is een wasmachine aansluiting.

Maten

 • Slaapkamer 3: 4,6 x 2,8 m
 • Technische - / opslagruimte: 4,6 x 1,9 m
Tuin

De voortuin is diep, ligt op het zuidwesten en gelegen langs een rustige weg, waardoor het prima mogelijk is om de gehele dag in de zon in de voortuin te zitten. De achtertuin ligt op het noordoosten, waardoor u ’s ochtends in de gehele tuin de zon heeft en op het terras achterin de tuin blijft zonnig tot ongeveer vijf uur vanaf april / mei. In de achtertuin staat een stenen berging. Ook de schuurdeur is van kunststof, waardoor u hier geen onderhoud aan heeft. Via de afsluitbare poort aan de achterzijde komt u op een kleine openbare speelplek.

Kenmerken

StatusBeschikbaar in januari 2020
OpleveringIn overleg
Woonoppervlakte106 m2
Perceeloppervlakte133 m2
Aantal slaapkamers4
EnergielabelJa, energieklasse C

Plattegronden

Plattegrond begane grond Tinnegieter 16 Hellevoetsluis
Begane grond
Plattegrond eerste verdieping Tinnegieter 16 Hellevoetsluis
Eerste Verdieping
Plattegrond Tweede verdieping Tinnegieter 16 Hellevoetsluis
Tweede verdieping
Plattegrond berging Tinnegieter 16 Hellevoetsluis
Berging
Kadastrale kaart Tinnegieter 16 Hellevoetsluis
Kadastrale kaart Tinnegieter 16 in Hellevoetsluis

Disclaimer

De gegevens op deze webpagina zijn bedoeld om u een algemene indruk te geven over de woning. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving en/of de tekeningen staan. Noch de verkoper, noch Voorne Makelaars aanvaardt in dit geval enige aansprakelijkheid. Aan de informatie en de tekeningen op deze webpagina kunnen geen rechten worden ontleend.