Wilhelminalaan 19a Zwartewaal verkocht

 • Vraagprijs € 400.000
 • Bouwjaar 1964
 • Oppervlakte Wonen 92 m2
 • Oppervlakte Perceel 750 m2
 • Aantal slaapkamers 2
 • Wijk
 • Buurt Zwartewaal
 • Energielabel E
 • telefonisch contact
  • Maandag tot vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en van 19:30 tot 21:00 uur.
  • Op zaterdag 10:00 - 15:00 uur.

  U kunt ook een bericht sturen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk met u contact op.

Omschrijving

Altijd al vrijstaand willen wonen en op zoek naar rust en ruimte, dan is deze woning echt het bezoeken waard. De woning staat op een ruim perceel van 750 m2 en beschikt over een eigen oprit en meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein.

Begane grond

Via de poort kunt u de auto parkeren op eigen terrein. Ook is er plaats voor een camper of caravan, waarvoor een overdekte carport gemaakt is. Op de begane grond van de woning bevinden zich de ruime woonkamer, keuken en aparte eetkamer. Het mooie van de woning is dat er ook een grote slaapkamer beneden is, plus de badkamer en een aparte kamer, die gebruikt kan worden als slaapkamer of ruime thuiswerkplek / kantoor.

De woonkamer heeft ramen rondom en heeft dus een goede visuele relatie met de groene omliggende tuin. De indeling is vrij te kiezen; er kan naast een zithoek een eettafel staan of bijvoorbeeld gekozen worden om twee aparte zitplekken te maken.

De keuken is van alle gemakken voorzien. Er wordt gekookt op gas, er is een vaatwasmachine, combi oven – magnetron (2021) en een inbouwkoelkast (2019). De keuken beschikt over een verwarmingselement in de plint van de keuken. Via de keuken kom je op het ruime overdekte terras, waar het in de zomer heerlijk vertoeven is.

Eerste verdieping

Op de eerste etage zijn nog twee ruime kamers, nu in gebruik als opslagruimte. Maar het is ook heel goed mogelijk om twee slaapkamers boven te maken. De meterkast is gemoderniseerd. De CV (2018) inclusief warm water voorziening bevindt zich op de eerste etage. Het huis is voorzien van een alarminstallatie.

Staat van onderhoud

De woning is goed onderhouden en beschikt over een volledig vernieuwde begane grondvloer (beton) inclusief vloerverwarming, en nieuwe laminaatvloer. De houten kozijnen zijn in 2018 voor het laatst geschilderd.

Tuin en omgeving

De tuin is zeer ruim en loopt rondom de woning. In de tuin zijn twee schuren, een overdekte carport, vijver, groot grasveld en diverse bloemperken en bosschages. Wie van tuinieren en het buitenleven houdt, zal snel verliefd worden op deze woning.

Zwartewaal (circa 1.900 inwoners) is een rustig dorp in het noorden van Voorne. De woning ligt aan een rustige straat in de buurt van het Dorpshuis en basisschool.

Disclaimer

De gegevens op deze webpagina zijn bedoeld om u een algemene indruk te geven over de woning. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving en/of de tekeningen staan. Noch de verkoper, noch Voorne Makelaars aanvaardt in dit geval enige aansprakelijkheid. Aan de informatie en de tekeningen op deze webpagina kunnen geen rechten worden ontleend.