Voorne Makelaars | Makelaardij & vastgoed advies

Makelaar Hellevoetsluis

Bent u op zoek naar een makelaar, die Hellevoetsluis goed kent en die ook vanuit een bouwkundige bril naar uw woning kijkt? Heeft u een deskundige makelaar nodig voor het kopen of verkopen van een huis? Vertrouw dan op de Voorne Makelaars uit Hellevoetsluis.

huis verkopen huis kopen

#makelaar, #hellevoetsluis

Makelaar Hellevoetsluis

U zoekt of heeft een woning in Hellevoetsluis | Spijkenisse

Voorne Makelaars is een nieuw makelaarskantoor in Hellevoetsluis. Klanten worden geholpen met vragen over vastgoed door de tijd te nemen, oprechte interesse te tonen, snel met antwoorden te komen en gevraagd en ongevraagd advies te geven.

Mijn missie is geslaagd wanneer zowel de koper als de verkoper van een woning aan het einde van het proces tevreden zijn.

Ben Stuijts - Voorne Makelaars

Ben Stuijts Voorne Makelaars

Mijn naam is Ben Stuijts en ik ben als zelfstandig makelaar eigenaar van Voorne Makelaars.

Het is fijn wonen in Hellevoetsluis. Ik woon al ruim 10 jaar met veel plezier in Hellevoetsluis en ken de stad en de omgeving dus goed. Zelf vind ik het mooiste aan Hellevoetsluis dat alle voorzieningen in de buurt zijn, zonder dat je het gevoel hebt in een grote stad te wonen. Daarbij maak ik heel veel gebruik van de recreatie mogelijkheden op Voorne en in Zeeland.

Waar kan ik u mee helpen?

Wilt u uw woning verkopen of juist geholpen worden bij het kopen van een nieuwe woning? Bent u op zoek om met iemand vrijblijvend te sparren over de verduurzaming van uw woning? Wilt u grootonderhoud plegen en weet u niet waar te beginnen?

Met al deze vragen ga ik graag aan de slag. Ik kom snel met antwoorden en blijf met u contact houden om er zeker van te zijn dat u geholpen bent.

U kunt me bereiken iedere dag vanaf 9:00 uur tot 's avonds 22:00 uur op één van de volgende manieren:

0181 899313
Bericht sturen
Facebook
Istagram
LinkedIn

Aanbod in Hellevoetsluis

Is het nu een goed moment om uw huis in Hellevoetsluis te verkopen?

Bel Voorne Makelaars
Ik wil een huis kopen
Ik wil een huis verkopen
Makelaar Spijkenisse
Makelaar Hellevoetsluis
Vijf redenen waarom het slim is een aankoopmakelaar in te schakelen
Een huis kopen met aankoopmakelaar