Laat jezelf professioneel begeleiden.

Een huis kopen met aankoopmakelaar

Ga echt voor dat droomhuis, zorg voor een scherpe onderhandeling en koop geen huis met allerlei mankementen, waar u vooraf geen weet van hebt. Laat u bij deze belangrijke beslissing begeleiden door een aankoopmakelaar. Dit heeft een groot aantal voordelen en eigenlijk is er altijd sprake van het zichzelf terugverdienen van de kosten van de makelaar.

neem contact op voordelen wat kost het?

#makelaar, #huiskopen, #aankoopmakelaar

Een huis kopen met aankoopmakelaar

U zoekt of heeft een woning in Hellevoetsluis | Spijkenisse

Het complete overzicht

Voordelen aankoopmakelaar

Topwoningen eerder in beeld

Ik weet veel eerder dan een particulier of een woning op de markt komt. Doordat wij samen bepaald hebben wat u wilt, ga ik gericht kijken voor dat droomhuis.

Bouwkundige kennis

Bij het bezoeken van de woning kijk ik bouwkundig mee en kan eventuele kosten voor reparatie en onderhoud goed inschatten. Bij twijfel maken wij een bouwkundige keuring onderdeel van de koopakte (ontbindende voorwaarde).

Vastgoed gegevens

Ik heb inzage in allerlei vastgoedgegevens, die ik gebruik om de "echte" waarde van een woning te bepalen; wel zo handig om niet te veel te betalen. ;-)

Bieden

Ik maak samen met u een plan maken voor het bieden op de woning, zodat u niets teveel gaat betalen. Voorne Makelaar doet dit door de historie van de woning te bekijken, de ontwikkeling van de WOZ waarde en de stand van zaken van het onderhoud van de woning.

Hypotheek

Ik weet veel van de hypotheekvormen en kan u hierover informeren. Uiteraard geen advies, want daarvoor dient u naar een erkende hypotheekverstrekker te gaan. Ik denk eerlijk met u mee wat verantwoord is en vertel u de risico's. Ik adviseer overigens niet over bij wie u een hypotheek zou moeten afsluiten; ik wil 100% onafhankelijk jou kunnen adviseren.

Juridische afwikkeling

De overdracht van een woning is een juridisch zorgvuldig proces, waarin fouten heel duur kunnen zijn. Ik begeleid u hierin, zodat u zorgeloos kunt gaan nadenken over de kleuren van de muren, verbouwingen en de verhuisdatum.

Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend kennismaken?

stuur bericht