Ik bemiddel bij de aankoop en verkoop van woningen

Makelaar Spijkenisse

In Spijkenisse is het prima wonen; ik kan het weten aangezien ik en er mijn hele jeugd gewoond heb en er jaren gewerkt heb. Ben je op zoek naar een makelaar in Spijkenisse? Dan is het wel zo handig wanneer de makelaar Spijkenisse super goed kent.

Stel mij een vraag Bel mij direct

#makelaar, #makelaarspijkenisse, #spijkenisse

Makelaar Spijkenisse

U zoekt of heeft een woning in Hellevoetsluis | Spijkenisse

Ik help mensen met de aankoop en verkoop van hun huis. Ook word ik gevraagd mee te denken over het onderhoud van woningen en andere vastgoedobjecten, juridische zaken, zoals bijvoorbeeld erfdienstbaarheden en hoe ouders hun kinderen financieel kunnen helpen met de aankoop van een huis in Spijkenisse, binnen de spelregels van de belastingdienst.

"Ik heb zelf ik de wijken Sterrenkwartier, Waterland en in de Schenkel gewoond"

Dus als je een makelaar zoekt, die Spijkenisse goed kent, deskundig is en je gaat helpen zonder zorgen je huis te verkopen, neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Waarom zou je mij als makelaar in de hand nemen om je huis in Spijkenisse te verkopen?

Allereerst is mijn aanpak om mensen te vinden, die jouw huis willen kopen anders dan die van de gemiddelde makelaar. Natuurlijk zorg ik voor een professionele presentatie op Funda, maar daar blijft het zeker niet bij. Ik ga namelijk actief op zoek naar mensen, die jouw huis willen kopen. Ik maak daarbij gebruik van de meest geavanceerde technieken op het gebied van social media. Daarbij geef ik tips en ondersteun ik om een huis verkoop klaar te maken. De ervaring leert dat de kans op verkoop flink toeneemt door een aantal gerichte ingrepen.

Naast een vastgoed achtergrond ben ik ook bouwkundig ingenieur. Hierdoor kan ik goed meedenken met de staat van onderhoud en bijvoorbeeld bij een bezichtiging potentiële kopers veel goede informatie over de woning geven. Mensen zijn niet op zoek naar een verkooppraatje, maar willen gewoon het eerlijke verhaal horen en de daarbij horende oplossingen. Dit voortkomt problemen tijdens het afronden van een verkoop en verhoogt de kans dat een potentiële koper jouw huis gaat kopen.

"Nadat ik de TU Delft afgerond heb, heb ik 10 jaar gewerkt bij de gemeente Spijkenisse en ken de stad dus super goed"

Ik wil op een open en eerlijke manier mensen helpen of hun woning te verkopen of een nieuwe woning aan te kopen. Ik wil dat op een transparante manier doen.

"Ik doe niet geheimzinnig over mijn tarief en maak dus ook geen verschillen"

Daarbij vertel ik precies hoe ik te werk ga. Natuurlijk ga ik zoveel mogelijk zaken uit handen nemen, maar er zijn toch ook een aantal dingen, die je zelf zal moeten oppakken, zoals aangeven welke zaken horen bij de verkoop van de woning. Ik help en begeleid je hierin.

Wil je meer weten over mijn aanpak klik dan hier. In een vrijblijvend gesprek neem ik alle stappen met je door en beantwoord dan alle mogelijke vragen.