Duinweg 14 M026 Hellevoetsluis verkocht

 • Vraagprijs € 177.500
 • Bouwjaar
 • Oppervlakte Wonen 73 m2
 • Oppervlakte Perceel 267 m2
 • Aantal slaapkamers 1
 • Wijk
 • Buurt
 • Energielabel
 • telefonisch contact
  • Maandag tot vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en van 19:30 tot 21:00 uur.
  • Op zaterdag 10:00 - 15:00 uur.

  U kunt ook een bericht sturen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk met u contact op.

  Klik op de plattegrond om te vergroten.

  plattegrond
  plattegrond

Omschrijving

Op zoek naar een ruime mobilhome met veel privacy op een plek heel dicht bij het strand langs het Haringvliet? Kom dan snel kijken?

Wat maakt dit interessant?

- Goed onderhouden mobilhome

- Airco in de slaapkamer

- Moderne keuken en badkamer

- Ruim perceel op erfpacht, waardoor u zekerheid heeft op de jaarlijkse kosten

Permanent Wonen?

De gemeente gedoogt dat u gaat wonen in de mobile homes aan de Duinweg. U kunt u gewoon inschrijven op het adres.

Afspraak maken?

Wanneer u wilt komen kijken, stuur dan een bericht naar Voorne Makelaars. We nemen dan contact met u op voor de nadere kennismaking met de mobilhome en de omgeving.

Indeling

Deze mobilhome beschikt over een ruime woonkamer, plek om te eten, te koken en te relaxen. De woonkamer is licht en voorzien van een laminaat vloer. De verwarming geschiet middels radiatoren. Ook is het mogelijk om de houtkachel te gebruiken; een gezellig detail.

De woonkamer is ruim en ligt. De vloer is voorzien van laminaat. Er is een zitplek en een plek om te eten. Er is een apart gastentoilet in de hal van de mobilhome.

In het verlengde van de woonkamer richting de keuken is er veel opbergruimte, door de vaste kasten. Ook is hier een slaapbank, waardoor er twee extra slaapplekken gecreëerd kunnen worden.

De keuken zelf is modern vormgegeven en beschikt over een kookeiland, met daarachter een wandopstelling met de inbouwapparatuur. Er wordt op gas gekookt; er is zowel een koelkast als vriezer aanwezig. In de keuken is tenslotte een vaatwasmachine.

De slaapkamer is groot en biedt ruimte voor een ruim tweepersoonsbed en een opbergkast. In de slaapkamer is een airco aanwezig; erg prettig op warme dagen.

In het verlengde van de slaapkamer is de badkamer. Deze is voorzien van een ligbad, (regen)douche, apart toilet en wastafelmeubel.

Perceel

Het ruime perceel biedt heel veel privacy. Er zijn twee schuren aanwezig. Het is mogelijk om meerdere verblijfsplekken te maken. Het perceel ligt heel rustig aan het eind van een doodlopende weg.

Kosten

De mobilhomes aan de Duinweg maken onderdeel uit van het Europarcs Resort Poort van Zeeland. De beheersbijdrage van Europarcs bedraagt in 2023 € 824,63 per jaar. Het is mogelijk om een brievenbus te huren (€ 70,92 per jaar), zodat u ook uw post kunt ontvangen.

Het perceel is belast met erfpacht. De erfpacht bijdrage bedraagt € 2.193,81 per jaar (prijspeil d.d. 30-06-2023). De erfpacht loopt door tot en met 1 augustus 2048.

Disclaimer

De gegevens op deze webpagina zijn bedoeld om u een algemene indruk te geven over de woning. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving en/of de tekeningen staan. Noch de verkoper, noch Voorne Makelaars aanvaardt in dit geval enige aansprakelijkheid. Aan de informatie en de tekeningen op deze webpagina kunnen geen rechten worden ontleend.

U bent zelf verantwoordelijk voor de afwikkeling van relevante fiscale aspecten en de overdrachtsbelasting. U wordt geadviseerd om hierbij te laten adviseren door een specialist.