Sta sterk in onderhandelingen!

Vijf redenen waarom het slim is een aankoopmakelaar in te schakelen

Gaat u een huis kopen? Dan krijgt u te maken met verschillende vakmensen, zoals de aankoopmakelaar. Dit zijn de vijf redenen waarom het slim is om deze specialist in te schakelen.

Vijf redenen waarom het slim is een aankoopmakelaar in te schakelen

U zoekt of heeft een woning in Hellevoetsluis | Spijkenisse

Voor een vast bedrag een aankoopmakelaar inschakelen?

klik hier om prijzen te zien

Ik ga graag samen met u op stap om uw droomhuis te vinden, deze met een objectief oog te bekijken, niet te veel hiervoor te betalen en tenslotte om de koop juridisch in orde te maken.

Als bouwkundige kijk ik ook nadrukkelijk naar de technische kant van de woning.

Ben Stuijts - Voorne Makelaars

Dit zijn de vijf redenen waarom u met mij als aankoopmakelaar zorgeloos uw droomhuis gaat kopen.

➊ Een aankoopmakelaar vindt uw droomhuis

Ik luister goed wat uw woonwensen zijn en vraag door, zodat ik op basis van uw droomwoning aan de slag ga, om deze te vinden. Ik kijk dan niet alleen naar de woning zelf, maar ook naar de omgeving en eventueel uw toekomstplannen. Als makelaar beschik ik over veel data over verschillende wijken en buurten, prijsontwikkelingen en bijvoorbeeld bijzonderheden zoals vergunningen en bestemmingsplannen.

➋ Een aankoopmakelaar vergroot uw kansen bij bezichtigingen

Wanneer u met een aankoopmakelaar een woning gaat bezichtigen zal de verkopende partij zich gelijk serieus genomen voelen. Tijdens de bezichtigingen kijk ik net naar andere details als u. Doordat ik ook bouwkundig ingenieur ben, kijk ik gelijk naar de technische staat van de woning en informeer ik u over aandachtspunten op de korte en lange termijn.

➌ Een aankoopmakelaar behoedt u voor een miskoop

Ik denk met u mee over oplossingen in de inrichting van de woning en of het bijvoorbeeld mogelijk is om een extra kamer te maken of juist twee ruimtes samen te voegen tot één. Wanneer het verstandig is om een bouwkundig rapport te laten opstellen, geef ik dat vroegtijdig aan, zodat u weet wat u in de toekomst zou kunnen verwachten bij de aankoop van de woning.

➍ Een aankoopmakelaar zorgt dat u niet te veel betaald

Wanneer u verliefd wordt op een pand, ontstaat de kans dat u niet meer helemaal realistisch naar een woning kijkt en dat is ongunstig tijdens de onderhandelingen. Ik kan zonder al te veel emotie naar het pand kijken en daardoor goed voor u onderhandelen. Doordat ik beschik over veel data, met daarbij de prijsontwikkelingen van de woningen in de buurt, kan ik een heel realistische visie geven over wat de woning eigenlijk waard is. Deze informatie kunt u natuurlijk nooit meenemen, als u zonder aankoopmakelaar onderhandelt.

➎ Een aankoopmakelaar maakt uw positie sterker tijdens de onderhandelingen

Ik ken elke stap in een onderhandelingsproces. Hierdoor kan ik precies aanvoelen waarop wij moeten letten en waar de onderhandelingen naar toe gaan. Daar informeer ik u dan ook weer over. Op basis daarvan kom je tot een perfecte deal en betaalt u nooit teveel voor uw nieuwe huis.