Een huis kopen met aankoopmakelaar


Ga echt voor dat droomhuis, zorg voor een scherpe onderhandeling en koop geen huis met allerlei mankementen, waar u vooraf geen weet van hebt. Laat u bij deze belangrijke beslissing begeleiden door een aankoopmakelaar. Dit heeft een groot aantal voordelen en eigenlijk is er altijd sprake van het zichzelf terugverdienen van de kosten van de makelaar.

Laat jezelf professioneel begeleiden

Als u op zoek bent naar een koopwoning, dan zijn er voldoende online mogelijkheden om huizen te zoeken en om bezichtigingen aan te vragen. Maar wat doet u als u een woning vindt die voldoet aan uw wensen en eisen? Als u het ‘juiste gevoel’ krijgt bij het bekijken van ‘dé droomwoning’ dan is het heel menselijk om veel elementen rooskleuriger te zien dan ze in werkelijkheid zijn. Realiseer dat de verkopend makelaar van het huis maar één belang heeft en dat is een optimaal resultaat behalen voor zijn klant. Neem daarom uw eigen Voorne Makelaars aankoopmakelaar mee, die voor uw belang opkomt! Zo bent u zeker van een realistische kijk op de situatie en krijgt u onafhankelijk advies.

Werkgebied van Voorne Makelaars

Locale kennis en netwerk zijn natuurlijk erg belangrijk. Wij kunnen u helpen uw droomwoning aan te kopen op Voorne Putten of Goeree Overflakkee.

Naar boven ↑

INTERESSE IN EEN AANKOOPMAKELAAR?

Wilt u meer weten, of een afspraak maken? Vul dan hieronder uw gegevens in, of bel tijdens kantooruren.

(*) verplichte velden

Voorbeelden van aankopen, begeleidt door aankoopmakelaar van Voorne Makelaars

Onderstaand een aantal voorbeelden van woningen, die onder begeleiding van Voorne Makelaars, zijn aangekocht. Er zijn twee "typen" aankoopopdrachten:

1) Aankoop met onderhandeling over de vraagprijs

De aankoopmakelaar inventariseert uw woonwensen en gaat mee met bezichtigingen. Op basis van een marktanalyse voert de aankoopmakelaar namens u de onderhandelingen. U wordt geadviseerd over de mogelijke risico's op het gebied van bouwkundige staat, planologische aspecten en financiën.

2) Aankoop in een krappe markt, waarbij er meerdere mensen een woning willen kopen

De aankoopmakelaar gaat vaak mee met een bezichtiging en op basis van de lokale marktkennis wordt u geadviseerd over het bod en de voorwaarden, die hieraan verbonden worden. U wordt geadviseerd over de bouwkundige staat, eventuele bouwkundige keuring en financiën.

Aankoop met onderhandeling over vraagprijs
aankoop makelaar voorbeeld De Els 18 Hellevoetsluis
De Els 18 Hellevoetsluis

Vraagprijs € 190.000 Aankoopbegeleiding medio 2021.

Aankoop met onderhandeling over vraagprijs
aankoop makelaar voorbeeld De Rog 55 Hellevoetsluis
De Rog 55 Hellevoetsluis

Vraagprijs € 295.000 Aankoopbegeleiding eind 2021.

Aankoop met onderhandeling over vraagprijs
aankoop makelaar voorbeeld Ravelijnstraat 23 Hellevoetsluis
Zandweg 25 Oostvoorne

Vraagprijs € 1.200.000. Aankoopbegeleiding eind 2020.

Aankoop met onderhandeling over vraagprijs
aankoop makelaar voorbeeld bleekveld 14 Abbenbroek
Bleekveld 14 Abbenbroek

Vraagprijs € 760.000. Aankoopbegeleiding eind 2020.

Aankoop met onderhandeling over vraagprijs
aankoop makelaar voorbeeld Ravelijnstraat 23 Hellevoetsluis
Ravelijnstraat 23 Hellevoetsluis

Vraagprijs € 589.000. Aankoopbegeleiding medio 2020.

Aankoop in krappe markt
aankoop makelaar voorbeeld Repel 46 Hellevoetsluis
Repel 46 Hellevoetsluis

Vraagprijs € 225.000. Aankoopbegeleiding eind 2020.

Naar boven ↑

De voordelen van een aankoopmakelaar

🏡

Topwoningen eerder in beeld

De aankoopmakelaar weet veel eerder dan een particulier of een interessante woning op de markt komt. Doordat u samen bepaald hebben wat u wilt, gaat de aankoopmakelaar gericht kijken voor dat droomhuis.

🔍

Bouwkundige kennis & netwerk

Bij het bezoeken van de woning kijkt de aankoopmakelaar bouwkundig mee en kan eventuele kosten voor reparatie en onderhoud goed inschatten. Bij twijfel wordt er geadviseerd over een bouwkundige keuring, bijvoorbeeld als onderdeel van de koopakte (ontbindende voorwaarde).

📊

Vastgoed gegevens

De aankoopmakelaar heeft inzage in allerlei vastgoedgegevens, die gebruikt worden om de "echte" waarde van een woning te bepalen; wel zo handig om niet te veel te betalen. ;-)

💬

Biedingen

De aankoopmakelaar maakt samen met u een plan voor het bieden op de woning, zodat u niets teveel gaat betalen. Voorne Makelaar doet dit door de financiële historie van vergelijkbare woningen te bekijken, de ontwikkeling van de WOZ waarde en de stand van zaken van het onderhoud van de woning.

🏦

Financiering

Uw aankoopmakelaar weet veel van de hypotheekvormen en kan u hierover informeren. Uiteraard is dit geen advies, want daarvoor dient u naar een erkende hypotheekverstrekker te gaan. De aankoopmakelaar denkt eerlijk met u mee wat verantwoord is en vertel u de risico's.

📝

Juridische afwikkeling

De overdracht van een woning is een juridisch zorgvuldig proces, waarin fouten heel duur kunnen zijn. De aankoopmakelaar begeleidt u hierin, zodat u zorgeloos kunt gaan nadenken over de kleuren van de muren, verbouwingen en de verhuisdatum.

Naar boven ↑