Aankoopmakelaar Hellevoetsluis


Ga echt voor dat droomhuis, zorg voor een scherpe onderhandeling en koop geen huis met allerlei mankementen, waar u vooraf geen weet van hebt. Laat u bij deze belangrijke beslissing begeleiden door een aankoopmakelaar. Dit heeft een groot aantal voordelen en eigenlijk is er altijd sprake van het zichzelf terugverdienen van de kosten van de makelaar.

Laat jezelf professioneel begeleiden

In deze overspannen woningmarkt maakt onze aankoopservice het verschil! Wij hebben unieke automatiseringsprocessen ontwikkeld, waaronder Woondossier, waardoor wij ver voorop lopen binnen onze branche. Bij interesse gaan wij direct voor u aan de slag waardoor er meer kans is op succes!

Onze aankoopmakelaar staat altijd aan uw kant en handelt alleen in uw belang.

Wij begeleiden het gehele traject: van bezichtiging tot aan de notaris!

Werkgebied van Voorne Makelaars

Locale kennis en netwerk zijn natuurlijk erg belangrijk. Wij kunnen u helpen uw droomwoning aan te kopen op Voorne Putten of Goeree Overflakkee.

Naar boven ↑

Woondossier

Voorne Makelaars heeft alle systemen in huis om voor u alle informatie boven tafel te halen die van belang kan zijn bij de aankoop van uw woning. Ons uniek systeem maakt het mogelijk om voor u een compleet woondossier op te stellen gevuld met alle informatie die beschikbaar is in de openbare bronnen en databases. Aan de hand van deze gegevens vertellen wij u alles over de woning, straat, wijk en stad.

Denk aan het aantal woningen, de meest recente transacties , de verhouding tussen ‘huur’ en ‘koop’, het gemiddelde inkomen, de gezinssamenstelling en de gemiddelde woningwaarde. Maar ook: wat is de historie van het huis? Met welke bestemmingsplannen heb ik straks te maken? En welke bestemmingsplanwijzigingen lopen er?

Samen met de makelaar bezoekt u de woning. De makelaar stelt de waarde van de aan te kopen woning vast en bepaalt samen met u de aankoopstrategie, waarbij de makelaar u voortdurend op de hoogte houdt en gaat voor de best mogelijke aankoopprijs.

AANKOPEN MET ONZE AANKOOPMAKELAAR IS… KOPEN ZONDER ZORGEN!

Terwijl u tijdens de bezichtiging op de leuke dingen van een huis let, letten wij juist op de minder leuke dingen zoals:

  • Bouwkundige gebreken of - risico's
  • De werking van het hang en sluitwerk
  • Algehele staat van de woning
  • Waarde van de woning in de huidige marktomstandigheden

Na de bezichtiging vertellen wij onze bevindingen en bespreken de aankoopstrategie. Ook zullen wij, indien noodzakelijk, verder onderzoek adviseren zoals een bouwtechnisch onderzoek of een funderingsonderzoek.

Kritisch meedenken

Als u op zoek bent naar een koopwoning, dan zijn er voldoende online mogelijkheden om huizen te zoeken en om bezichtigingen aan te vragen. Maar wat doet u als u een woning vindt die voldoet aan uw wensen en eisen? Als u het ‘juiste gevoel’ krijgt bij het bekijken van ‘dé droomwoning’ dan is het heel menselijk om veel elementen rooskleuriger te zien dan ze in werkelijkheid zijn. Realiseer dat de verkopend makelaar van het huis maar één belang heeft en dat is een optimaal resultaat behalen voor zijn klant. Neem daarom uw eigen Voorne Makelaars aankoopmakelaar mee, die voor uw belang opkomt! Zo bent u zeker van een realistische kijk op de situatie en krijgt u onafhankelijk advies.

ONDERHANDELEN

Wij onderhandelen niet alleen over de prijs maar ook over andere zaken zoals:

  • Roerende zaken
  • Ontbindende voorwaarden
  • Wel of geen bankgarantie
  • Datum van oplevering

SAMEN STA JE STERKER

Met onze aankoopservice is de kans op succes vele malen groter! U bent al snel op de hoogte van het nieuwe aanbod, wij maken gebruik van ons netwerk en met ons woondossier bent u direct op de hoogte van allerlei informatie over uw nieuwe woonomgeving. Bent u klaar om te verhuizen? Dan zij wij klaar om u daarbij te helpen!

Ook kennis maken met onze pro-actieve aanpak? Wij horen het graag.

INTERESSE IN EEN AANKOOPMAKELAAR?

Wilt u meer weten, of een afspraak maken? Vul dan hieronder uw gegevens in, of bel tijdens kantooruren.

(*) verplichte velden

Voorbeelden van aankopen, begeleidt door aankoopmakelaar van Voorne Makelaars

Onderstaand een aantal voorbeelden van woningen, die onder begeleiding van Voorne Makelaars, zijn aangekocht. Er zijn twee "typen" aankoopopdrachten:

1) Aankoop met onderhandeling over de vraagprijs

De aankoopmakelaar inventariseert uw woonwensen en gaat mee met bezichtigingen. Op basis van een marktanalyse voert de aankoopmakelaar namens u de onderhandelingen. U wordt geadviseerd over de mogelijke risico's op het gebied van bouwkundige staat, planologische aspecten en financiën.

2) Aankoop in een krappe markt, waarbij er meerdere mensen een woning willen kopen

De aankoopmakelaar gaat vaak mee met een bezichtiging en op basis van de lokale marktkennis wordt u geadviseerd over het bod en de voorwaarden, die hieraan verbonden worden. U wordt geadviseerd over de bouwkundige staat, eventuele bouwkundige keuring en financiën.

Aankoop in krappe markt
aankoop makelaar Hellevoetsluis Appartement Polaris 3 Hellevoetsluis
Polaris 3 Hellevoetsluis

Vraagprijs € 265.000. Aankoopbegeleiding begin 2022.

Aankoop in krappe markt
aankoop makelaar Hellevoetsluis De Els 18 Hellevoetsluis
De Els 18 Hellevoetsluis

Vraagprijs € 190.000. Aankoopbegeleiding medio 2021.

Aankoop in krappe markt
aankoop makelaar Hellevoetsluis De Rog 55 Hellevoetsluis
De Rog 55 Hellevoetsluis

Vraagprijs € 295.000. Aankoopbegeleiding eind 2021.

Aankoop met onderhandeling over vraagprijs
aankoop makelaar Oostvoorne Zandweg Oostvoorne
Zandweg 25 Oostvoorne

Vraagprijs € 1.200.000. Aankoopbegeleiding eind 2020.

Aankoop met onderhandeling over vraagprijs
aankoop makelaar Bernisse Bleekveld 14 Abbenbroek
Bleekveld 14 Abbenbroek

Vraagprijs € 760.000. Aankoopbegeleiding eind 2020.

Aankoop met onderhandeling over vraagprijs
aankoop makelaar Hellevoetsluis Ravelijnstraat 23 Hellevoetsluis
Ravelijnstraat 23 Hellevoetsluis

Vraagprijs € 589.000. Aankoopbegeleiding eind 2020.

Aankoop in krappe markt
aankoop makelaar Hellevoetsluis Repel 46 Hellevoetsluis
Repel 46 Hellevoetsluis

Vraagprijs € 225.000. Aankoopbegeleiding eind 2020.

Naar boven ↑

De voordelen van een aankoopmakelaar

🏡

Topwoningen eerder in beeld

De aankoopmakelaar weet veel eerder dan een particulier of een interessante woning op de markt komt. Doordat u samen bepaald hebben wat u wilt, gaat de aankoopmakelaar gericht kijken voor dat droomhuis.

🔍

Bouwkundige kennis & netwerk

Bij het bezoeken van de woning kijkt de aankoopmakelaar bouwkundig mee en kan eventuele kosten voor reparatie en onderhoud goed inschatten. Bij twijfel wordt er geadviseerd over een bouwkundige keuring, bijvoorbeeld als onderdeel van de koopakte (ontbindende voorwaarde).

📊

Vastgoed gegevens

De aankoopmakelaar heeft inzage in allerlei vastgoedgegevens, die gebruikt worden om de "echte" waarde van een woning te bepalen; wel zo handig om niet te veel te betalen. ;-)

💬

Biedingen

De aankoopmakelaar maakt samen met u een plan voor het bieden op de woning, zodat u niets teveel gaat betalen. Voorne Makelaar doet dit door de financiële historie van vergelijkbare woningen te bekijken, de ontwikkeling van de WOZ waarde en de stand van zaken van het onderhoud van de woning.

🏦

Financiering

Uw aankoopmakelaar weet veel van de hypotheekvormen en kan u hierover informeren. Uiteraard is dit geen advies, want daarvoor dient u naar een erkende hypotheekverstrekker te gaan. De aankoopmakelaar denkt eerlijk met u mee wat verantwoord is en vertel u de risico's.

📝

Juridische afwikkeling

De overdracht van een woning is een juridisch zorgvuldig proces, waarin fouten heel duur kunnen zijn. De aankoopmakelaar begeleidt u hierin, zodat u zorgeloos kunt gaan nadenken over de kleuren van de muren, verbouwingen en de verhuisdatum.

Naar boven ↑