Aan en verkoop van recreatie woningen

Voorne Makelaars


Voorne Makelaars is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van recreatie woningen lange de Nederlandse kust. Bezit u zelf een recreatiewoning of bent u juist op zoek naar een geschikte recreatiewoning? Neem gerust contact met ons op voor een eerste kennismaking.

Neem contact op

Landal Europarcs Roompot

Wij kunnen je helpen met het vinden van de juiste woning, onderhandelen over de prijs en het regelen van alle papieren. Daarnaast staan wij ook altijd klaar om advies te geven.

Aanbod aan recreatie woningen, die op dit moment verkocht worden door Voorne Makelaars

Zoek op adres

Huizen gevonden: 10

Parkweg 2 - 289 Hellevoetsluiste koop

Parkweg 2 - 289 Hellevoetsluis

 • 🏠 50 m2

  🏡 237 m2

  💤 3

Chalet voor zes personen met zonnige tuin op het zuiden, twee badkamers en drie slaapkamers

Parkweg 2 - 301 Hellevoetsluiste koop

Parkweg 2 - 301 Hellevoetsluis

 • 🏠 60 m2

  🏡 244 m2

  💤 2

Strand liefhebbende beleggers opgelet! Mooie vierpersoons chalet op het Europarcs Resort Poort van Zeeland. De chalet combineert een luxe inrichting met een plek dicht bij het strand.

parkweg 2 - 220 Hellevoetsluiste koop

parkweg 2 - 220 Hellevoetsluis

 • 🏠 63 m2

  🏡 284 m2

  💤 3

Op zoek naar goed onderhouden recreatiewoning aan het water voor zes personen als investering, voor eigen gebruik of een mix?

Parkweg 2 - 121 Hellevoetsluisverkocht onder voorbehoud

Parkweg 2 - 121 Hellevoetsluis

 • 🏠 53 m2

  🏡 259 m2

  💤 3

Goed onderhouden chalet voor zes personen met veel privacy op het terras op het Europarcs Resort Poort van Zeeland. Chalet beschikt ook over een berging buiten.

Parkweg 2 - 158 Hellevoetsluisverkocht onder voorbehoud

Parkweg 2 - 158 Hellevoetsluis

 • 🏠 63 m2

  🏡 399 m2

  💤 3

Zespersoons Recreatiechalet op eigen grond, met drie volwaardige slaapkamers met vrij uitzicht over de velden.

Parkweg 2 - 155 Hellevoetsluisverkocht

Parkweg 2 - 155 Hellevoetsluis

 • 🏠 55 m2

  🏡 385 m2

  💤 3

Prima onderhouden zespersoons chalet op prima plek op het Europarcs Resort Poort van Zeeland. De chalet beschikt over drie slaapkamers, twee badkamer en staat op een ruim perceel van 385 m2 eigen grond.

Parkweg 1 - 390 Hellevoetsluisverkocht

Parkweg 1 - 390 Hellevoetsluis

 • 🏠 90 m2

  🏡 358 m2

  💤 3

Bent u op zoek naar een in steen uitgevoerde recreatiewoning op royaal perceel met de mogelijkheid om beneden te slapen? Dan is deze solide investering voor u het bekijken waard!

Parkweg 2 - 217 Hellevoetsluisverkocht

Parkweg 2 - 217 Hellevoetsluis

 • 🏠 51 m2

  🏡 262 m2

  💤 2

Goed onderhouden vierpersoons chalet met veel privacy op het terras op het Europarcs Resort Poort van Zeeland. De chalet beschikt over twee slaapkamers, aparte badkamer en staat op een ruim perceel van 262 m2 huurgrond.

Parkweg 2 - 219 Hellevoetsluisverkocht

Parkweg 2 - 219 Hellevoetsluis

 • 🏠 69 m2

  🏡 222 m2

  💤 3

Mooie ruimte recreatiewoning met groot terras in de zon (zuiden) aan watertje op loopafstand van de strand langs het Haringvliet.

Parkweg 2 - 149 Hellevoetsluisverhuurd

Parkweg 2 - 149 Hellevoetsluis

 • 🏠 50 m2

  🏡 282 m2

  💤 2

Op zoek naar een recreatiewoning als investeringsobject op eigen grond? Kom dan kijken naar deze chalet.

Het aan- of verkopen van een recreatiewoning

Het kopen of verkopen van een vakantie of recreatiewoning is niet zo eenvoudig als het lijkt. Er komt veel meer bij kijken dan alleen het vinden van een leuke woning. Je moet ook rekening houden met de bijkomende kosten, de juridische kant, papieren en ga zo maar door. Wanneer je dit allemaal zelf probeert te regelen, loop je het risico dat er iets fout gaat. Bovendien kost het veel tijd en moeite om alles zelf uit te zoeken en te regelen. Wil je liever niet het risico lopen dat er iets fout gaat en wil je ook niet veel tijd en moeite steken in het aankoop- of verkoopproces? Dan is het inschakelen van een recreatiemakelaar zeker een slim idee!

Wil je graag weten wij als recreatiemakelaar precies voor je kunnen doen? Neem dan gerust contact met ons op!

Investeren in een vakantiewoning met behulp van een recreatiemakelaar

Wanneer je overweegt om te gaan investeren in een vakantiewoning, kan het slim zijn om hierbij hulp in te schakelen van een recreatiemakelaar. Je wilt immers dat je investering zo rendabel mogelijk is. Als recreatiemakelaar kunnen we je daarbij helpen. Wij hebben namelijk veel kennis en ervaring op het gebied van vakantiewoningen. Wij weten precies waar je op moet letten wanneer je een vakantiewoning koopt. Wij kijken naar de financiële kanten, maar ook naar de locatie, de staat van de woning en alles wat hierbij komt kijken. Op die manier kan jij er zeker van zijn dat jouw investering rendabel is.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! We helpen je graag verder!

Ervaringen

Onze klanten aan het woord…


Ben is een toegankelijke makelaar met veel begrip voor persoonlijke wensen en eigen verwachtingen, is prettig in omgang en wanneer nodig snelle en kordate afhandeling. Kortom een makelaar om mee te werken.

Voorne Makelaars (Ben), heeft onze vakantie woning binnen 2 maanden verkocht voor een prijs die zelfs nog hoger lag dan we hadden verwacht. De transactie verliep soepel met de notaris en de stukken zijn tijdig toegezonden. De opvolging en bereikbaarheid ook prima! Kortom: Ben bedankt voor de goede afwikkeling en begeleiding.

Ben Stuijts was onze aankoopmakelaar bij het kopen van ons eerste huis. Omdat het in deze tijd en als starter soms lastig is om een huis te vinden, hebben wij Ben ingeschakeld. Met Ben zijn kennis en kunde hebben wij gelukkig snel een huis gevonden! Super meedenkend en eerlijk.


lid van VBO
lid van Funda
lid van Huispedia
lid van Facebook
lid van Instagram
lid van ImmoScout24.de

Nieuws en informatie

Schuurtjes bij de chalets van Europarcs niet meer toegestaan

Veel eigenaren hebben in het verleden een schuurtje geplaatst bij hun chalet op een Europarcs Resort. Om veiligheidsredenen is dat helaas niet meer toegestaan.

Koopprijzen dalen voorlopig verder op de Nederlandse koopwoningmarkt

De huizenprijzen kunnen straks weer gaan stijgen omdat de nieuwbouwproductie hapert. Er ontstaat dan mogelijk een nog grotere krapte op de woningmarkt.

WOZ-waarde en marktwaarde, wat is het verschil?

Er zijn echter verschillende manieren om de waarde van een woning te bepalen, zoals de WOZ-waarde en de marktwaarde. In deze blog gaan we dieper in op het verschil tussen deze twee waardebepalingsmethoden.

Woning bezichtigen? Gebruik deze checklist!
Aandachtspunten over de rente bij het afsluiten van een hypotheek
Dit verandert er in 2023 op de woningmarkt
Meer artikelen en nieuws lees je hier
Wettelijke verplicht

Energielabel


Het energielabel van je woning in Hellevoetsluis laat onder meer zien hoe goed jouw huis geïsoleerd is. Als koper of huurder heb je recht op een energielabel. Als verkoper of verhuurder ben je dus ook verplicht om een geldig geregistreerd energielabel te hebben voor de woning. Is dat label er niet, dan riskeert de verkoper of verhuurder een boete (€ 435 voor particulieren en € 870 voor bedrijven).

Vanaf 1 januari 2022 zal ook een energielabel geregistreerd moeten zijn bij het te koop aanbieden van een gebouw in Hellevoetsluis (advertentieplicht). Vraag dus vandaag nog een keuring aan voor jouw energielabel bij Voorne Makelaars.

Vraag energielabel Hellevoetsluis aan
Vraag energielabel aan voordat u uw huis gaat verkopen