Makelaar Rockanje

Voorne Makelaars


Bij het aan- of verkopen van een woning komt veel kijken. Zeker in deze markt waar de vraag naar woningen groot is en het aanbod steeds kleiner. Maar hoe verzilver je deze kans? En met welke verkoopplan behaal je de hoogste opbrengst? En hoe zit het nu eigenlijk juridisch gezien? Dit zijn allemaal vragen waar wij het antwoord op hebben.

Plan gratis waardebepaling in

Eerlijk - transparant - geen zorgen

Etudestraat 99 Hellevoetsluis
Nieuw in de verkoop
Etudestraat 99 Hellevoetsluis - € 550,000 k.k.

Waarom Voorne Makelaars?

  1. Wij realiseren bewezen de beste verkoopprijs
  2. Wij ontzorgen u gedurende het proces
  3. Wij regelen het juridische papierwerk en adviseren u hierbij

Lees hier de reviews van onze klanten

Wilt u uw recreatiewoning verkopen? (Europarcs)


Makelaar Rockanje voor het aankopen en verkopen van uw woning

Hulp nodig bij het aan of verkopen van uw woning in Rockanje? Wij komen graag met u in contact! Wij zijn actief in de gehele regio, dus zijn altijd op de hoogte van het nieuwste aanbod. In de huidige markt is het aanbod schaars en is het dus extra belangrijk om een ervaren makelaar in te schakelen. Niet alleen voor het vinden of verkopen van een woning is dit van groot belang, maar ook voor passend advies. Of het nu gaat om juridisch of bouwkundig advies, wij staan voor u klaar!

Ook voor recreatiewoningen kunt u bij ons terecht. Wij helpen bij het vinden van een geschikte woning en geven waar nodig advies omtrent uw investering. In de omgeving van Rockanje zijn een hoop verschillende opties en mogelijkheden. Met ons netwerk is het vinden van een vakantiewoning een stuk eenvoudiger!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wat uw woning waard is? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Daarnaast ontvangt u het nodige verkoopadvies, zodat u precies weet waar u aan toe bent wanneer u uw woning gaat verkopen!


lid van VBO
lid van Funda
lid van Huispedia
lid van Facebook
lid van Instagram
lid van ImmoScout24.de

Nieuwste aanbod

Bekijk & zoek in al het aanbod

Naar boven ↑
Woondossier Voorne Makelaars
Informatie in cruciaal

Woondossier


Bij de verkoop van uw woning in Rockanje is het van belang om een koper zoveel mogelijk informatie te verstrekken. Informatie die hij altijd en overal kan raadplegen op alle mobiele apparaten. Informatie die interactief is en op maat voor iedere potentiële koper. Dus geen ouderwetse brochure meer maar een interactief dossier wat antwoord geeft op alle mogelijke vragen, dat is weer van belang voor de opbrengst van uw woning. Immers, indien een potentiële koper geen twijfels meer heeft zal deze ongeremd de onderhandelingen in gaan, dat draagt zeker bij aan het behalen van de hoogste opbrengst.

Wettelijke verplicht

Energielabel


Het energielabel van je woning in Rockanje laat onder meer zien hoe goed jouw huis geïsoleerd is. Als koper of huurder heb je recht op een energielabel. Als verkoper of verhuurder ben je dus ook verplicht om een geldig geregistreerd energielabel te hebben voor de woning. Is dat label er niet, dan riskeert de verkoper of verhuurder een boete (€ 435 voor particulieren en € 870 voor bedrijven).

Vanaf 1 januari 2022 zal ook een energielabel geregistreerd moeten zijn bij het te koop aanbieden van een gebouw in Rockanje (advertentieplicht). Vraag dus vandaag nog een keuring aan voor jouw energielabel bij Voorne Makelaars.

Vraag energielabel Rockanje aan
Vraag energielabel aan voordat u uw huis gaat verkopen
Ervaringen

Onze klanten aan het woord…


Ben is een toegankelijke makelaar met veel begrip voor persoonlijke wensen en eigen verwachtingen, is prettig in omgang en wanneer nodig snelle en kordate afhandeling. Kortom een makelaar om mee te werken.

Voorne Makelaars (Ben), heeft onze vakantie woning binnen 2 maanden verkocht voor een prijs die zelfs nog hoger lag dan we hadden verwacht. De transactie verliep soepel met de notaris en de stukken zijn tijdig toegezonden. De opvolging en bereikbaarheid ook prima! Kortom: Ben bedankt voor de goede afwikkeling en begeleiding.

Ben Stuijts was onze aankoopmakelaar bij het kopen van ons eerste huis. Omdat het in deze tijd en als starter soms lastig is om een huis te vinden, hebben wij Ben ingeschakeld. Met Ben zijn kennis en kunde hebben wij gelukkig snel een huis gevonden! Super meedenkend en eerlijk.

Aankoop makelaar

Ga echt voor dat droomhuis, zorg voor een scherpe onderhandeling en koop geen huis met allerlei mankementen, waar u vooraf geen weet van hebt. Laat u bij deze belangrijke beslissing begeleiden door een aankoopmakelaar. Dit heeft een groot aantal voordelen en eigenlijk is er altijd sprake van het zichzelf terugverdienen van de kosten van de makelaar.

Meer informatie aankoopmakelaar

Vrijblijvende afspraak inplannen

Verkoop makelaar

Uw huis verkopen is veel meer dan een advertentie plaatsen op een van de bekende huizensites. Aan de verkoop van uw huis zijn allerlei juridische zaken verbonden, die goed geregeld moeten worden. Daarbij helpt een goede verkoopstrategie: Deze bestaat uit de juiste prijs, onderhandeling en gerichte reclame.

Meer informatie verkoopmakelaar

Gratis waardebepaling

Een waardebepaling wordt gratis uitgevoerd en geeft een indicatie van de verwachte verkoopprijs. Daarnaast is een waardebepaling geheel vrijblijvend en geven we u een verkoopadvies.

Meer informatie gratis waardebepaling

Direct waardebepaling inplannen

voorne makelaars ben stuijts

Voorne Makelaars

Het leuke van mijn werk is dat ik de combinatie kan maken van bouwkundige kennis (TU Delft) en kennis van vastgoed. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest binnen de vastgoed wereld, ben ik mijn eigen makelaarskantoor begonnen in 2019. Ik maak gebruik van mijn kennis en ervaring op het gebied van bouwkunde, vergunningen en financiën om u zo goed mogelijk te helpen.

Naast de makelaardij, adviseert Voorne Makelaar u graag over al uw vastgoed vragen, zoals (ver)bouwingen, grootschalig onderhoud en het huren of verhuren van woningen en bedrijfspanden.

Ik hoop u snel te spreken...

ir. Ben Stuijts
VBO makelaar onroerende zaken
📞 Bel mij📧 Mail mij