Uw huis verkopen met een deskundige makelaar


Uw huis verkopen is veel meer dan een advertentie plaatsen op een van de bekende huizensites. Aan de verkoop van uw huis zijn allerlei juridische zaken verbonden, die goed geregeld moeten worden. Daarbij helpt een goede verkoopstrategie: Deze bestaat uit de juiste prijs, onderhandeling en gerichte reclame. Ik zorg met de modernste online technieken ervoor dat uw huis bij de juiste mensen onder de aandacht gebracht wordt, zodat wij sneller in contact gaan komen met potentiële kopers.

Aankoop Verkoop Klusbedrijf

Verkoopmakelaar met een effectieve verkoopstrategie

Een goede verkoopstrategie zorgt ervoor dat uw woning zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste voorwaarden. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Daarom kunnen wij u als geen ander adviseren over de beste verkoopstrategie en een reële verkoopprijs. Als we dit samen hebben bepaald, gaan wij aan de slag en zorgen voor het complete verkoopproces.

voorne makelaars ben stuijts

Voorne Makelaars

Het leuke van mijn werk is dat ik de combinatie kan maken van bouwkundige kennis (TU Delft) en kennis van vastgoed. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest binnen de vastgoed wereld, ben ik mijn eigen makelaarskantoor begonnen in 2019. Ik maak gebruik van mijn kennis en ervaring op het gebied van bouwkunde, vergunningen en financiën om u zo goed mogelijk te helpen.

Naast de makelaardij, adviseert Voorne Makelaar u graag over al uw vastgoed vragen, zoals (ver)bouwingen, grootschalig onderhoud en het huren of verhuren van woningen en bedrijfspanden.

Ik hoop u snel te spreken...

ir. Ben Stuijts
VBO makelaar onroerende zaken
Bel mijMail mij

Full-service verkoopmakelaar

Voorne Makelaars ondersteunt u van A tot Z bij de verkoop van uw woning. Dankzij de kracht van ons grote netwerk en de inzet van slimme technologie zoals Big Data, kunnen we heel snel uw woning matchen met mogelijke kopers. Soms zelfs nog voordat een woning officieel op de markt komt! Onze dienstverlening omvat o.a.:

  • Samen met u de ideale verkoopstrategie bepalen;
  • Promoten van uw woning via alle mogelijke offline- en online kanalen;
  • Verzorgen van bezichtigingen;
  • Onderhandelen met mogelijke kopers;
  • Opstellen en tekenen van de koopakte;
  • Overdracht bij de notaris;

Tijdens het verkooptraject houden we u constant op de hoogte, zodat u op elk moment weet wat er speelt! Uiteraard adviseren wij u bij elke beslissing, zodat u de juiste keuzes maakt.

Enkele reacties van klanten

Hij heeft altijd tijd voor je als je vragen heb ..heel erg nauw betrokken in alles. Heeft ons in alles prima geholpen ..kan niet meer zeggen dan top kwaliteit ..

Beoordeling verkoop op funda.nl

Dankzij Voorne Makelaar onze droomhuis gevonden Ben is een goede makelaar die voor je klaar staat en een luisterend oor heb Tevens heeft Ben ook onze huis goed verkocht Kortom een hele goede makelaar

Beoordeling verkoop op google.nl

Hoe ziet de woningcampagne eruit?

Bij de verkoop van woningen draait het óók om de presentatie. Wij besteden hier veel aandacht aan. Onze ervaring is dat onze opvallende en herkenbare Voorne makelaars huisstijl een positieve bijdrage levert aan de verkoop van een woning. Daarnaast maken wij waar mogelijk gebruik van e-mailmarketing en sociale media om uw woning extra te promoten. Indien gewenst kunnen wij uw woning ook via online advertenties meer zichtbaarheid geven. Dankzij onze strategische online aanpak komen onze woning direct onder de aandacht bij een grote groep relevante mensen.