Kerkweg 23 Heenvliet verkocht

 • Vraagprijs € 750.000
 • Bouwjaar 1857
 • Oppervlakte Wonen 168 m2
 • Oppervlakte Perceel 1643 m2
 • Aantal slaapkamers 5
 • Wijk
 • Buurt
 • Energielabel E
 • telefonisch contact
  • Maandag tot vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en van 19:30 tot 21:00 uur.
  • Op zaterdag 10:00 - 15:00 uur.

  U kunt ook een bericht sturen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk met u contact op.

Geen plattegronden aanwezig

Omschrijving

Een bijzonder object op een prachtige plek in Heenvliet. Concreet staan er op het grote perceel van 1643 m2 een drietal gebouwen: Het hoofdgebouw uit begin van de vorige eeuw, een bijgebouw volledig geïsoleerd en voorzien van verwarming en mechanische ventilatie en een klein gastenverblijf, inclusief bescheiden badkamer.

Dit is echt een woning voor mensen, die vooral buiten willen leven. De tuin is zeer groen en biedt voldoende ruimte voor verschillende zitplekken, dieren en kleinschalige thuis landbouw.

Het gebruik is wonen, beroepsmatig en kleinschalig bedrijfsmatig gebruik is toegestaan onder voorwaarden (o.a. uitoefening door bewoner, oppervlakte bedrijfsmatig niet meer dan 60 m2 of 25% van bruto vloeroppervlakte van de woning, geen buitenopslag toegestaan).

HOOFDGEBOUW

Dit betreft een historisch pand (geen monument) met authentieke details nog aanwezig. Het pand beschikt over een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Het pand is bouwkundig gezien goed onderhouden, binnen zal het een en ander gemoderniseerd moeten worden.

In de hal is de trap naar de tweede verdieping, het aparte toilet en de toegang naar de slaapkamer, badkamer en keuken. De keuken is eenvoudig. Het aardige is dat de keuken nog beschikt over een authentieke afzuigkap (koper) boven de het fornuis. Via de keuken komt u in de woonkamer. Deze bestaat uit een voor- en de achterkamer, met daartussen een openhaard. Het rookkanaal van deze haard is dichtgemaakt en dient nu dus als sierstuk. De vloer is voorzien van een houten vloer, verwarming via radiatoren.

Via de woonkamer komt u in de royale overdekte serre, met uitzicht op de tuin en de vijver met koikarpers. De huidige bewoners gebruiken de serre eigenlijk als woonkamer en gaat u begrijpen als u zelf in deze prettige ruimte bent.

Op de begane grond is een eenvoudige badkamer en een slaapkamer, waardoor het mogelijk wordt om beneden te slapen.

Op de tweede etage zijn opvallend veel kamers van verschillende grootte. Ook is er veel bergruimte. Op de tweede etage is de CV (circa 2012).

BIJGEBOUW

De oude schuur bij het pand is verbouwd tot verwarmd houten bijgebouw. Hier vindt u een gigantische garage, buitenkeuken, opslagruimte en een pareltje van een bibliotheek. Tevens is er een kelder (beton) onder het bijgebouw. Het gebouw beschikt over een eigen CV installatie (circa 2018) en mechanische ventilatie.

GASTENVERBLIJF

Achter op het perceel is een klein gastenverblijf, inclusief eenvoudige wasgelegenheid. Er zou een kleine keuken gemaakt kunnen worden. Nu is er een klein keukenblokje aanwezig met water.

TUIN

De woning staat in een prachtige tuin, Oosters georiënteerd met grote fraaie palmbomen. In de tuin is een kippenren, vogelverblijf, grote vijver met koikarpers en een verwarmde kas.

BIJZONDERHEDEN

 • Woning wordt verkocht met ouderdomsclausule
 • Beroepsmatig en kleinschalig bedrijfsmatig gebruik is toegestaan onder voorwaarden
 • Groot kavel, bestaande uit twee kadastrale percelen
 • Inclusief hele grote garage van bijna 24 m2!
Disclaimer

De gegevens op deze webpagina zijn bedoeld om u een algemene indruk te geven over de woning. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving en/of de tekeningen staan. Noch de verkoper, noch Voorne Makelaars aanvaardt in dit geval enige aansprakelijkheid. Aan de informatie en de tekeningen op deze webpagina kunnen geen rechten worden ontleend.

U bent zelf verantwoordelijk voor de afwikkeling van relevante fiscale aspecten en de overdrachtsbelasting. U wordt geadviseerd om hierbij te laten adviseren door een specialist.