Laan van Nieuw Blankenburg 238 Rozenburg verkocht

 • Vraagprijs € 230.000
 • Bouwjaar 1965
 • Oppervlakte Wonen 101 m2
 • Oppervlakte Perceel 173 m2
 • Aantal slaapkamers 3
 • Wijk
 • Buurt
 • Energielabel C
 • telefonisch contact
  • Maandag tot vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en van 19:30 tot 21:00 uur.
  • Op zaterdag 10:00 - 15:00 uur.

  U kunt ook een bericht sturen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk met u contact op.

  Klik op de plattegrond om te vergroten.

  plattegrond
  plattegrond
  plattegrond

Omschrijving

Dit is een woning met voldoende ruimte om lekker in de starten. De locatie is handig: dicht bij uitvalswegen, groen en supermarkt. De woning beschikt over drie slaapkamers boven, een ruime woonkamer en heeft een royale tuin op het zuidwesten. U zult nog enige aandacht moeten hebben voor de afwerking van de woning.

Indeling

De auto kan altijd voor de deur geparkeerd worden. Via de hal komt u in de keuken, die goed de mogelijkheden laat zien van deze woning: Kookeiland opstelling, met daarachter een schuifpui naar de zonnige tuin op het zuidwesten.

De woonkamer is licht door het grote raam. Maat is voldoende om verschillende opstellingen van meubels te kunnen maken. Bij de eettafel achter is de toegang tot de bijkeuken, waar extra voorraad en bijvoorbeeld vriezer geplaatst kunnen worden. In het verlengde van deze bijkeuken is de vaste bergruimte, met daarin de cv ketel (circa 15 jaar oud) en de wasmachine.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een aparte badkamer. Oorspronkelijk waren er vier slaapkamers in deze woning. De huidige bewoners hebben van de slaapkamer aan de achterkant van de woning een kledingkamer gemaakt. De slaapkamers aan de voorkant zijn licht en goed te gebruiken als kinder- of werkkamer. Leuk detail is de centrale hal op de eerste verdieping met lichtkoepel. Badkamer is eenvoudig, maar netjes en beschikt over een douche, apart toilet en een losse wastafel. De badkamer wordt mechanisch geventileerd.

Tuin

De tuin is zonnig en gelegen op het zuidwesten. Zeer recent is een nieuwe schutting geplaatst (deze is nog niet te zien op de foto’s). Achter in de tuin is een extra tuinhuis gemaakt voor bijvoorbeeld fietsen en tuingereedschap.

Mogelijkheden

Veel mensen, die wonen aan de Laan van Nieuw Blankenburg hebben gekozen om op de woning een extra verdieping te plaatsen in hout uitgevoerd. Een voorbeeld hiervan vindt u een aantal deuren verder.

Disclaimer

De gegevens op deze webpagina zijn bedoeld om u een algemene indruk te geven over de woning. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving en/of de tekeningen staan. Noch de verkoper, noch Voorne Makelaars aanvaardt in dit geval enige aansprakelijkheid. Aan de informatie en de tekeningen op deze webpagina kunnen geen rechten worden ontleend.

U bent zelf verantwoordelijk voor de afwikkeling van relevante fiscale aspecten en de overdrachtsbelasting. U wordt geadviseerd om hierbij te laten adviseren door een specialist.