Laan van Nieuw Blankenburg 356 Rozenburg verkocht

 • Vraagprijs € 335.000
 • Bouwjaar 1965
 • Oppervlakte Wonen 144 m2
 • Oppervlakte Perceel 283 m2
 • Aantal slaapkamers 4
 • Wijk
 • Buurt
 • Energielabel C
 • telefonisch contact
  • Maandag tot vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en van 19:30 tot 21:00 uur.
  • Op zaterdag 10:00 - 15:00 uur.

  U kunt ook een bericht sturen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk met u contact op.

Geen plattegronden aanwezig

Omschrijving

De pluspunten van deze woning zijn:
- grote lichte woonkeuken
- woonkamer georiënteerd op de tuin
- zonnige extra grote tuin op het zuiden
- vier of vijf slaapkamers
- grote badkamer

Bezichtigingen

Wanneer u de woning wilt bezichtigen, stuur dan een bericht. Wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Indeling begane grond

De woning is gelegen in een rustige straat, met voldoende parkeerplaatsen in de buurt. Naast de woning kan gemakkelijk de eigen auto op eigen terrein staan. Via de hal, waar de trap naar boven, de meterkast en het aparte toilet zijn, komt u de woning binnen in de grote woonkeuken.

Deze keuken is goed onderhouden en van alle gemakken voorzien. Fijn is de grote raampartij richting de straat waardoor de woonkeuken echt een lichte ruimte is. Er is plaats voor een ruime eettafel. De woonkeuken is zo groot, dat hier bijvoorbeeld ook een kookeiland gemaakt kan worden.

De woonkamer is georiënteerd op de zonnige tuin op het zuiden. Via openslaande deuren kunt u in de tuin komen. Via de woonkamer komt u in de bijkeuken.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn twee grote slaapkamers en een forse badkamer. Oorspronkelijk waren er twee slaapkamers aan de voorkant van de woning, maar deze zijn nu samengevoegd tot een grote kamer met een inloopkast. De andere slaapkamer heeft een vierkante vorm, waardoor er verschillende opstellingen mogelijk zijn. De badkamer is lekker ruim en beschikt over een ligbad, douch, apart toilet en dubbele wastafel. Het ligbad is uitgerust met "bubbles". Handig is ook de aparte ruimte op de eerste verdieping voor de wasmachine.

Tweede verdieping

Het trappenhuis naar de tweede verdieping is extra verlicht door het dakraam bovenin, wat een fijne uitstraling geeft. De twee slaapkamers boven zijn royaal en netjes afgewerkt. Op de overloop is de CV. Het maken van een badkamer is voorbereid. Boven de overloop is een kleine vliering voor extra bergruimte.

Tuin

De tuin is zonnig door de ligging op het zuiden en is heel groot, waardoor er eel mogelijkheden zijn om bijvoorbeeld aan de achter- en zijkant van de woning een uitbouw te realiseren of een groot tuinhuis te maken.

Disclaimer

De gegevens op deze webpagina zijn bedoeld om u een algemene indruk te geven over de woning. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving en/of de tekeningen staan. Noch de verkoper, noch Voorne Makelaars aanvaardt in dit geval enige aansprakelijkheid. Aan de informatie en de tekeningen op deze webpagina kunnen geen rechten worden ontleend.

U bent zelf verantwoordelijk voor de afwikkeling van relevante fiscale aspecten en de overdrachtsbelasting. U wordt geadviseerd om hierbij te laten adviseren door een specialist.