Parkweg 2 - 121 Hellevoetsluis verkocht

 • Vraagprijs € 149.500
 • Bouwjaar 2017
 • Oppervlakte Wonen 53 m2
 • Oppervlakte Perceel 259 m2
 • Aantal slaapkamers 3
 • Wijk
 • Buurt
 • Energielabel
 • telefonisch contact
  • Maandag tot vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en van 19:30 tot 21:00 uur.
  • Op zaterdag 10:00 - 15:00 uur.

  U kunt ook een bericht sturen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk met u contact op.

Geen plattegronden aanwezig

Omschrijving

Chalet voor zes personen aan de Nederlandse kust, gelegen aan water en voorzien van een extra berging op het perceel.

Op zoek naar een mooie chalet op een rustig park met veel privacy langs de Nederlandse kust? Kom dan deze chalet op het Europarcs Resort Poort van Zeeland bekijken!

Bezichtigingen

Stuur een bericht naar Voorne Makelaars en wij nemen contact met u op om de chalet te bezichtigen en kennis te maken met het Resort.

Indeling

De chalet beschikt over een lichte woonkamer, waar vanuit u via de schuifdeur direct het terras langs het water opstapt. Door de ligging van het chalet en de extra berging buiten, is er zowel op het terras als in de woonkamer veel privacy. De ruimte is prettig door het schuine dak met daarin inbouwverlichting. Naast de bank met salontafel en digitale televisie, vindt u in de woonkamer de eettafel met zes stoelen.

De keuken is van alle gemakken voorzien: Koelkast met vriesvak, vaatwasmachine, magnetron en kookplaat.

Er zijn drie slaapkamers, waarbij de “ouderslaapkamer” voorzien is van extra bergruimte middels een ingebouwde kast met schuifdeuren. In alle drie de slaapkamers zijn twee slaapplekken. In één van de slaapkamers is een stapelbed geplaatst.

De badkamer beschikt over een douche, toilet en wastafelmeubel. Er kan zowel mechanisch als natuurlijk geventileerd worden.

De chalet beschikt over kunststof kozijnen. In alle slaapkamers en de badkamer zijn kiepkantelramen geplaatst.

Perceel

De chalet is gelegen op 259 m² huurgrond, waarvoor u een huurprijs betaalt van € 4.200 per jaar. De eigen auto kan geparkeerd worden op het perceel aan de voorkant van de chalet. De tuin is aangelegd met als thema duinlandschap. Aantrekkelijk is dat de chalet aan een watertje ligt. Tenslotte is op het perceel een extra bergruimte geplaatst; handig voor bijvoorbeeld de elektrische fiets of andere spullen.

Bijzonderheden

 • Chalet wordt verkocht inclusief de volledige inventaris
 • U betaalt geen btw.
 • Chalet staat op 259 m² huurgrond. Hiervoor betaalt u circa € 4.200 per jaar*
 • Geschikt voor zes personen
 • Extra berging van 5 m² buiten
 • De parkkosten bedragen € 2.469,07 per jaar

Het gebruik van de chalet

U kunt 365 dagen per jaar gebruik maken van de chalet. Het is echter niet mogelijk om hier permanent te wonen. U kunt de chalet gebruiken voor “eigen gebruik”, als beleggingsobject (verhuur) of een mix tussen beide. Wanneer u de woning (deels) gaat verhuren, sluit u een beheer en exploitatie overeenkomst af met Europarcs. Door verhuur van de woning kunt u een passief inkomen verkrijgen. De rendementen op het Resort Poort van Zeeland lagen de afgelopen jaren tussen de 4% en 7%.

Resort Poort van Zeeland

Het Resort richt zich voornamelijk op de recreant uit Nederland, Vlaanderen en Duitsland. In het laagseizoen wordt een bescheiden deel van de chalets aangeboden aan de zakelijke markt. Er is een centrale accommodatie met indoor speelparadijs, snackcorner, restaurant, receptie, kleinschalige winkel, lasergamen en indoor minigolf. De gasten zijn veelal jonge gezinnen of grootouders met een of twee kinderen. Honden zijn toegestaan op het Resort, mits aangelijnd. Er zijn aanvullend op de grote speeltuin bij de centrale accommodatie, nog diverse kleine speelgelegenheden op het park.

Het Resort ligt direct achter de duinen van het strand van het Haringvliet. Binnen 5 minuten lopen van de chalets staat u daadwerkelijk op het strand. Het Haringvliet biedt veel mogelijkheid voor watersport. Het Noordzeestrand van Rockanje ligt op 10 minuten fietsen. Vanuit het Resort zijn uitstapjes heel gemakkelijk te maken naar Zeeland, Rotterdam en bijvoorbeeld de vestingsteden Brielle en Hellevoetsluis.

Disclaimer

De gegevens op deze webpagina zijn bedoeld om u een algemene indruk te geven over de woning. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving en/of de tekeningen staan. Noch de verkoper, noch Voorne Makelaars aanvaardt in dit geval enige aansprakelijkheid. Aan de informatie en de tekeningen op deze webpagina kunnen geen rechten worden ontleend.

U bent zelf verantwoordelijk voor de afwikkeling van relevante fiscale aspecten en de overdrachtsbelasting. U wordt geadviseerd om hierbij te laten adviseren door een specialist.