Parkweg 2 - 126 Hellevoetsluis te koop

 • Vraagprijs € 225.000
 • Bouwjaar 2018
 • Oppervlakte Wonen 55 m2
 • Oppervlakte Perceel 295 m2
 • Aantal slaapkamers 3
 • Wijk
 • Buurt
 • Energielabel
 • telefonisch contact
  • Maandag tot vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en van 19:30 tot 21:00 uur.
  • Op zaterdag 10:00 - 15:00 uur.

  U kunt ook een bericht sturen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk met u contact op.

Geen plattegronden aanwezig

Omschrijving

Bezichtigingen

Wilt u deze chalet bekijken? Stuur dan een bericht naar Voorne Makelaars en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Indeling

Woonkamer beschikt over grote raampartijen en een schuifpui naar buiten toe. Het is een prettige ruimte doordat de hogere plafondhoogte. De woonkamer is volledig gemeubileerd: zithoek met bank en losse stoel, tv-meubel met digitale televisie en een eethoek voor zes personen. De woonkamer wordt verlicht met inbouwspots in het plafond. De vloer is uitgevoerd met laminaat.

De keuken is volledig ingericht met koelkast, koken op gas, vaatwasser, magnetron en koffiezetapparaat.

Er zijn in totaal drie slaapkamers. Allen voorzien van verwarming en twee bedden. In een van de slaapkamers zijn de slaapplekken uitgevoerd als stapelbed. De ouderslaapkamer is voorzien van een handige schuifkast.

De badkamer kan zowel mechanisch als natuurlijk geventileerd worden. In de badkamer is een douche, toilet en wastafel.

Alle ramen in de chalet zijn in kunststof uitgevoerd en kunnen zowel ventileren als volledig open (kiep - kantel ramen).

Tuin

De chalet heeft een eigen terras in de zon en een ingerichte tuin met "duinthema". Tuin is georiënteerd op het zuiden.

Bijzonderheden

- Vraagprijs is inclusief grond en inventaris
- Drie slaapkamers, in totaal zes slaapplekken.
- Recreatiechalet staat op eigen grond
- Recreatiechalet kan gebruikt worden voor eigen gebruik, voor verhuur als belegging of een mix van beiden
- Permanente bewoning is niet toegestaan, u koopt dit huis als tweede huis

Parkkosten & gebruik

U kunt 365 dagen per jaar gebruik maken van de chalet. Het is echter niet mogelijk om hier permanent te wonen. U kunt de chalet gebruiken voor “eigen gebruik”, als beleggingsobject (verhuur) of een mix tussen beide. Wanneer u de woning (deels) gaat verhuren, sluit u een beheer en exploitatie overeenkomst af met Europarcs. Door verhuur van de woning kunt u een passief inkomen verkrijgen. De rendementen op het Resort Poort van Zeeland lagen de afgelopen jaren tussen de 4% en 7%.

Parkkosten 2023

Iedere eigenaar betaalt parkkosten. Wanneer uw chalet op eigen grond staat bedragen de parkkosten € 3.690 per jaar. Dit is inclusief het collectieve onderhoud van onder andere de cv. Als u een chalet bezit op huurgrond bedragen de parkkosten € 1.143 per jaar.

De kosten voor het vastrecht- en netwerkkosten bedragen € 365,58. Voor de schoonmaak buiten en het onderhoud van de tuin betaalt u € 1.264,78 per jaar in 2023.

Informatie Resort

Het resort Poort van Zeeland ligt heel gunstig: u bent in korte tijd in Zeeland, maar ook in Rotterdam. Daarbij ligt het resort vlak naast het strand; vanuit uw bungalow is het 10 minuten lopen naar het vernieuwde Quackstrand (zomer 2020). Het Quackstrand krijgt meer zand, met een extra breed strand in de bocht. Er komt een aantrekkelijke boulevard, een extra plek voor horeca, een uitzichtpunt en een nieuwe steiger met botenhelling.

Het resort biedt de leukste activiteiten voor het hele gezin: Er is een in- en outdoor speelparadijs met voorzieningen als een binnenspeeltuin, lasergamen, trampoline, midgetgolf 'glow in the dark', een buitenspeeltuin en een escaperoom. Het resort is een ANWB Gastvrij Plus punt op de knooppuntenplanner. Er kunnen fietsen gehuurd worden. Het vakantiepark biedt niet alleen een bijzonder goed startpunt voor fietsers in de natuur, maar ook de historische steden Hellevoetsluis en Brielle zijn goed per fiets bereikbaar.

Disclaimer

De gegevens op deze webpagina zijn bedoeld om u een algemene indruk te geven over de woning. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving en/of de tekeningen staan. Noch de verkoper, noch Voorne Makelaars aanvaardt in dit geval enige aansprakelijkheid. Aan de informatie en de tekeningen op deze webpagina kunnen geen rechten worden ontleend.