Parkweg 2 - 126 Hellevoetsluis te koop

 • Vraagprijs € 225.000
 • Bouwjaar 2018
 • Oppervlakte Wonen 55 m2
 • Oppervlakte Perceel 295 m2
 • Aantal slaapkamers 2
 • Wijk
 • Buurt
 • Energielabel
 • telefonisch contact
  • Maandag tot vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en van 19:30 tot 21:00 uur.
  • Op zaterdag 10:00 - 15:00 uur.

  U kunt ook een bericht sturen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk met u contact op.

Geen plattegronden aanwezig

Omschrijving

Zelf recreëren of beleggen langs de Nederlandse kust? Kom dan deze goed onderhouden chalet voor vier personen op eigen grond binnenkort bekijken.

Bezichtigingen

Wilt u deze chalet bekijken? Stuur dan een bericht naar Voorne Makelaars en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Indeling

Deze chalet beschikt over een lichte woonkamer. Dit komt door de hoge ramen, maar ook door de hogere plafonds. De woonkamer is volledig gemeubileerd: zithoek met (slaap)bank en losse stoel, tv-meubel met digitale televisie en een eethoek voor vier personen. De woonkamer wordt verlicht met inbouwspots in het plafond. De vloer is uitgevoerd met laminaat.

De keuken is volledig ingericht met koelkast, koken op gas, vaatwasser, magnetron en koffiezetapparaat.

Er zijn in totaal twee slaapkamers. Allen voorzien van verwarming en twee bedden. In de ouderslaapkamer is extra bergruimte door de inbouw schuifkasten. De tweede slaapkamer beschikt over twee aparte bedden (geen stapelbed!) en kastruimte. De badkamer kan zowel mechanisch als natuurlijk geventileerd worden. In de badkamer is een douche, toilet en wastafel.

Alle ramen in de chalet zijn in kunststof uitgevoerd en kunnen zowel ventileren als volledig open (kiep - kantel ramen).

Het perceel is in eigendom, ligt op het zuiden en efficiënt ingedeeld: Er is een terras in het verlengde van de woonkamer (schuifpui). Achter is een grasveld om lekker in de zon te spelen. De chalet is relatief dicht bij de centrale accommodatie; ideaal voor kleine kinderen. In deze centrale accommodatie vindt u buiten een grote speeltuin met springkussen, voetbalveld, waterspeeltoestellen en zandbak. Binnen is naast het restaurant een indoor speelparadijs, lasergamen en de snackbar.

U kunt de auto parkeren op eigen terrein of op de (bewaakte) parkeerplaats. Het resort beschikt over laadpalen voor een elektrische auto.

Bijzonderheden

- Vraagprijs is inclusief grond en inventaris

- Twee slaapkamers en een slaapbank, in totaal zes slaapplekken.

- Recreatiechalet staat op eigen grond

- Recreatiechalet kan gebruikt worden voor eigen gebruik, voor verhuur als belegging of een mix van beiden

- Permanente bewoning is niet toegestaan, u koopt dit huis als tweede huis

Parkkosten & gebruik

U kunt 365 dagen per jaar gebruik maken van de chalet. Het is echter niet mogelijk om hier permanent te wonen. U kunt de chalet gebruiken voor “eigen gebruik”, als beleggingsobject (verhuur) of een mix tussen beide. Wanneer u de woning (deels) gaat verhuren, sluit u een beheer en exploitatie overeenkomst af met Europarcs. Door verhuur van de woning kunt u een passief inkomen verkrijgen. De rendementen op het Resort Poort van Zeeland lagen de afgelopen jaren tussen de 4% en 7%.

Parkkosten 2023

Iedere eigenaar betaalt parkkosten. Wanneer uw chalet op eigen grond staat bedragen de parkkosten € 3.690 per jaar. Dit is inclusief het collectieve onderhoud van onder andere de cv. Als u een chalet bezit op huurgrond bedragen de parkkosten € 1.143 per jaar.

De kosten voor het vastrecht- en netwerkkosten bedragen € 365,58. Voor de schoonmaak buiten en het onderhoud van de tuin betaalt u € 1.264,78 per jaar in 2023.

Informatie Resort

Het resort Poort van Zeeland ligt heel gunstig: u bent in korte tijd in Zeeland, maar ook in Rotterdam. Daarbij ligt het resort vlak naast het strand; vanuit uw bungalow is het 10 minuten lopen naar het vernieuwde Quackstrand (zomer 2020). Het Quackstrand krijgt meer zand, met een extra breed strand in de bocht. Er komt een aantrekkelijke boulevard, een extra plek voor horeca, een uitzichtpunt en een nieuwe steiger met botenhelling.

Het resort biedt de leukste activiteiten voor het hele gezin: Er is een in- en outdoor speelparadijs met voorzieningen als een binnenspeeltuin, lasergamen, trampoline, midgetgolf 'glow in the dark', een buitenspeeltuin en een escaperoom. Het resort is een ANWB Gastvrij Plus punt op de knooppuntenplanner. Er kunnen fietsen gehuurd worden. Het vakantiepark biedt niet alleen een bijzonder goed startpunt voor fietsers in de natuur, maar ook de historische steden Hellevoetsluis en Brielle zijn goed per fiets bereikbaar.

Disclaimer

De gegevens op deze webpagina zijn bedoeld om u een algemene indruk te geven over de woning. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving en/of de tekeningen staan. Noch de verkoper, noch Voorne Makelaars aanvaardt in dit geval enige aansprakelijkheid. Aan de informatie en de tekeningen op deze webpagina kunnen geen rechten worden ontleend.

U bent zelf verantwoordelijk voor de afwikkeling van relevante fiscale aspecten en de overdrachtsbelasting. U wordt geadviseerd om hierbij te laten adviseren door een specialist.