Parkweg 2 - 215 Hellevoetsluis verkocht onder voorbehoud

 • Vraagprijs € 165.000
 • Bouwjaar 2015
 • Oppervlakte Wonen 47 m2
 • Oppervlakte Perceel 214 m2
 • Aantal slaapkamers 3
 • Wijk
 • Buurt
 • Energielabel C
 • telefonisch contact
  • Maandag tot vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en van 19:30 tot 21:00 uur.
  • Op zaterdag 10:00 - 15:00 uur.

  U kunt ook een bericht sturen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk met u contact op.

  Klik op de plattegrond om te vergroten.

  plattegrond
  plattegrond
  plattegrond

Omschrijving

Mooi chalet voor vijf personen op fraai perceel (eigen grond) met overdekt terras.

Wat maakt deze chalet voor u interessant?

 • Overdekt terras
 • Drie slaapkamers
 • Chalet staat op eigen grond
 • Aangeboden met de complete inventaris, btw-vrij
 • Mooi terras gelegen op het zuiden

Bezichtigingen

Wilt u komen kennismaken met het Resort en deze chalet? Stuur dan een bericht naar Voorne Makelaars. Wij nemen dan contact met u op voor een afspraak. In de regel kan de chalet bezocht worden op de zogenaamde “wisseldagen”, maandag en vrijdag tussen 11:00 en 14:00 uur. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken op zaterdagmiddag.

Indeling

Het chalet op het Europarcs Resort Poort van Zeeland is geschikt voor vijf personen. Het is een comfortabele accommodatie met alle benodigde voorzieningen voor een aangenaam verblijf. Het chalet heeft een gezellige woonkamer, een volledig uitgeruste keuken en drie aparte slaapkamers. Daarnaast is er een badkamer met douche en toilet. Buiten is er een overdekt terras waar je kunt ontspannen en genieten van de omgeving. Het chalet biedt een ideale uitvalsbasis voor een vakantie in de omgeving van Zeeland, Rotterdam en Voorne Putten.

De ramen van de chalet zijn uitgevoerd in kunststof. In de badkamer is er ook een aansluiting voor een wasmachine.

Het gebruik van de chalet

Het resort is 365 dagen per jaar geopend. U kunt dus 365 dagen per jaar verblijven op het resort, maar niet permanent wonen! De chalets op het resort kunnen verhuurd worden via de eigen verhuurorganisatie van Europarcs. Ook kiezen mensen voor dit resort om een chalet te kopen voor eigen gebruik. Tenslotte is het ook mogelijk om een chalet een deel van het jaar te verhuren en een deel te gebruiken voor eigen gebruik. Honden zijn toegestaan, op het park. Deze dienen aangelijnd te zijn. Het park is ingericht in het thema “Duinlandschap”. U kunt eventuele wijzigingen in bijvoorbeeld beplanting op uw eigen perceel doen, wel in overleg met het parkmanagement.

Parkkosten 2023

Iedere eigenaar betaalt parkkosten. Wanneer uw chalet op eigen grond staat bedragen de parkkosten € 3.690 per jaar. Dit is inclusief het collectieve onderhoud van onder andere de cv. Als u een chalet bezit op huurgrond bedragen de parkkosten € 1.143 per jaar.

De kosten voor het vastrecht- en netwerkkosten bedragen € 365,58. Voor de schoonmaak buiten en het onderhoud van de tuin betaalt u € 1.264,78 per jaar in 2023.

Informatie Europarcs Resort Poort van Zeeland

Het resort bestaat nu 5,5 jaar en dat kunt u zien aan de chalets: Goed onderhouden en er is gebruik gemaakt van materialen, die weinig onderhoud vergen zoals kunststof gevelbekleding met keralit en trespa geveldelen.

De bezoekers aan het resort zijn over het algemeen vakantievierders met jonge kinderen uit Nederland, Duitsland en Vlaanderen. In het hoog seizoen is er een animatieprogramma voor de kinderen.

Het resort Poort van Zeeland ligt heel gunstig: u bent in korte tijd in Zeeland, maar ook in Rotterdam. Daarbij ligt het resort vlak naast het strand; vanuit uw bungalow is het 10 minuten lopen naar het vernieuwde Quackstrand (zomer 2020). Het Quackstrand krijgt meer zand, met een extra breed strand in de bocht. Er komt een aantrekkelijke boulevard, een extra plek voor horeca, een uitzichtpunt en een nieuwe steiger met botenhelling.

Het resort biedt de leukste activiteiten voor het hele gezin: Er is een in- en outdoor speelparadijs met voorzieningen als een binnenspeeltuin, lasergamen, trampoline, midgetgolf 'glow in the dark', een buitenspeeltuin en een escaperoom. Het resort is een ANWB Gastvrij Plus punt op de knooppuntenplanner. Er kunnen fietsen gehuurd worden. Het vakantiepark biedt niet alleen een bijzonder goed startpunt voor fietsers in de natuur, maar ook de historische steden Hellevoetsluis en Brielle zijn goed per fiets bereikbaar.

Europarcs

EuroParcs is een Nederlands bedrijf uit Apeldoorn dat zich specialiseert in het ontwikkelen en beheren van vakantieparken. De verhuur van de chalets is centraal georganiseerd door Europarcs. Zij zorgen voor de financiële afwikkeling richting zowel de recreant als u als eigenaar. Hiervoor sluit u een zogenaamde beheer en exploitatie overeenkomst met Europarcs. Europarcs is lid van de Recron.

Disclaimer

De gegevens op deze webpagina zijn bedoeld om u een algemene indruk te geven over de woning. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving en/of de tekeningen staan. Noch de verkoper, noch Voorne Makelaars aanvaardt in dit geval enige aansprakelijkheid. Aan de informatie en de tekeningen op deze webpagina kunnen geen rechten worden ontleend.

U bent zelf verantwoordelijk voor de afwikkeling van relevante fiscale aspecten en de overdrachtsbelasting. U wordt geadviseerd om hierbij te laten adviseren door een specialist.