Parkweg 2 - 217 Hellevoetsluis verkocht

 • Vraagprijs € 125.000
 • Bouwjaar 2017
 • Oppervlakte Wonen 51 m2
 • Oppervlakte Perceel 262 m2
 • Aantal slaapkamers 2
 • Wijk
 • Buurt
 • Energielabel
 • telefonisch contact
  • Maandag tot vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en van 19:30 tot 21:00 uur.
  • Op zaterdag 10:00 - 15:00 uur.

  U kunt ook een bericht sturen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk met u contact op.

  Klik op de plattegrond om te vergroten.

  plattegrond
  plattegrond

Omschrijving

Bezichtigingen

Wilt u deze woning bezichtigen? Stuur Voorne Makelaars dan een bericht en wij benaderen u voor het maken van een afspraak.

Indeling

Vanuit de lichte woonkamer kijkt u op de beschutte tuin, die bij deze chalet hoort. Hierdoor heeft u echt het gevoel in de duinen te verblijven. Grenzend aan de woonkamer is de keuken, die van alle gemakken voorzien is: koelkast met vriesvak, vaatwasmachine en koken op gas. De verdiepingshoogte van de woonkamer is hoger dan normaal doordat het dak schuin oploopt.

Via de hal worden de slaapkamers ontsloten. Er zijn twee slaapkamers, die beide beschikken over 2x eenpersoonsbedden. De aparte badkamer is netjes onderhouden en beschikt over een douche, wastafel en toilet. Alle kozijnen zijn van kunststof gemaakt en beschikken over kiep-kantelramen.

Uw auto kan op eigen terrein geparkeerd worden. Europarcs staat toe dat u een schuur plaatst op eigen terrein, mits in dezelfde kleurstelling als de chalets op het park. De zonnige tuin beschikt over een terras gelegen op het zuiden, compleet met tafel en vier terrasstoelen. Eventueel is het toegestaan om de tuin verder aan te kleden naar uw eigen smaak.

Bijzonderheden

 • Zowel binnen als buiten goed onderhouden recreatiewoning.
 • Beschut perceel van 262 m2 huurgrond.
 • De park service bijdrage van het park bedraagt € 3.260,32 per jaar, inclusief btw. Het tuinonderhoud, onderhoud aan de CV en de schoonmaak buiten worden collectief ingekocht (€ 1.433,57).
 • De chalet wordt btw vrij aangeboden, inclusief de complete inventaris.
 • De huur van de grond bedraagt circa € 4.500 per jaar.

Het gebruik van de chalet

U kunt 365 dagen per jaar gebruik maken van de chalet. Het is echter niet mogelijk om hier permanent te wonen. U kunt de chalet gebruiken voor “eigen gebruik”, als beleggingsobject (verhuur) of een mix tussen beide. Wanneer u de woning (deels) gaat verhuren, sluit u een beheer en exploitatie overeenkomst af met Europarcs. Door verhuur van de woning kunt u een passief inkomen verkrijgen. De rendementen op het Resort Poort van Zeeland lagen de afgelopen jaren tussen de 4% en 7%.

Resort Poort van Zeeland

Het Resort richt zich voornamelijk op de recreant uit Nederland, Vlaanderen en Duitsland. In het laagseizoen wordt een bescheiden deel van de chalets aangeboden aan de zakelijke markt. Er is een centrale accommodatie met indoor speelparadijs, snackcorner, restaurant, receptie, kleinschalige winkel, lasergamen en indoor minigolf. De gasten zijn veelal jonge gezinnen of grootouders met een of twee kinderen. Honden zijn toegestaan op het Resort, mits aangelijnd. Er zijn aanvullend op de grote speeltuin bij de centrale accommodatie, nog diverse kleine speelgelegenheden op het park.

Het Resort ligt direct achter de duinen van het strand van het Haringvliet. Binnen 5 minuten lopen van de chalets staat u daadwerkelijk op het strand. Het Haringvliet biedt veel mogelijkheid voor watersport. Het Noordzeestrand van Rockanje ligt op 10 minuten fietsen. Vanuit het Resort zijn uitstapjes heel gemakkelijk te maken naar Zeeland, Rotterdam en bijvoorbeeld de vestingsteden Brielle en Hellevoetsluis.

Disclaimer

De gegevens op deze webpagina zijn bedoeld om u een algemene indruk te geven over de woning. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving en/of de tekeningen staan. Noch de verkoper, noch Voorne Makelaars aanvaardt in dit geval enige aansprakelijkheid. Aan de informatie en de tekeningen op deze webpagina kunnen geen rechten worden ontleend.