parkweg 2 - 220 Hellevoetsluis verkocht

 • Vraagprijs € 270.000
 • Bouwjaar
 • Oppervlakte Wonen 63 m2
 • Oppervlakte Perceel 284 m2
 • Aantal slaapkamers 3
 • Wijk
 • Buurt
 • Energielabel
 • telefonisch contact
  • Maandag tot vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en van 19:30 tot 21:00 uur.
  • Op zaterdag 10:00 - 15:00 uur.

  U kunt ook een bericht sturen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk met u contact op.

  Klik op de plattegrond om te vergroten.

  plattegrond
  plattegrond

Omschrijving

Deze ruime chalet van 64 m2 voor zes personen is mooi gelegen langs het water op het Europarcs Resort Poort van Zeeland. Het perceel (284 m2) is in eigendom, de auto kan op eigen terrein geparkeerd worden en de tuin ligt op het zuiden.

Wilt u komen kijken?

Stuur dan een bericht naar Voorne Makelaars en wij nemen contact met u op om kennis te maken met het Resort en deze chalet. Het is ook mogelijk om meerdere chalets te bekijken, indien beschikbaar. De bezichtigingen kunnen alleen worden ingepland wanneer de chalets niet verhuurd zijn. In de regel kunnen chalets op maandag en vrijdag bezocht worden tussen 11:00 en 13:30 uur. Ook is het mogelijk om op zaterdagmiddag kennis te maken met het resort en de chalets.

Indeling

De auto kan gewoon bij het chalet geparkeerd worden. Het chalet is slim ingedeeld: Aan de ene kant is de woonkamer met zitplekken, de ruime eettafel en de goed uitgeruste keuken. Aan de andere kant zijn de drie slaapkamers met aparte badkamer. In de badkamer is een wasmachine aansluiting, een grote doucheruimte en een dubbele wastafel aanwezig. Fijn is dat dit chalet over een apart toilet beschikt.

De woonkamer is ruim en licht door de mooie grote raampartijen. Het terras buiten kan direct bereikt worden via de schuifpuien in de woonkamer. De sfeer haard zorgt voor extra gezelligheid en warmte in de avond. In de woonkamer staat een slaapbank, waardoor er nog 2 extra gasten kunnen verblijven.

De keuken is echt van alle gemakken voorzien: koel – vriescombinatie, vaatwasser, magnetron en aparte oven. Er wordt gekookt op gas.

Er zijn drie slaapkamers in het chalet. Iedere slaapkamer beschikt over twee bedden. Een van de slaapkamers heeft een grote kast, handig om de spullen in op te slaan.

Het chalet staat op een groot perceel van 284 m2 langs het water. Aan het water is een eigen steiger. Het grote terras is gelegen op het zuiden. Het gehele perceel is omheind met schapenhekwerk.

Bijzonderheden

 • Het chalet staat op eigen grond van 284 m2
 • Er zijn drie slaapkamers met in totaal zes bedden (geen stapelbedden)
 • De parkkosten bedragen circa € 5.300 per jaar, inclusief tuinonderhoud, schoonmaak buiten en collectief onderhoud aan de CV.
 • De verhuur van het chalet wordt gedaan via de eigen verhuurorganisatie van Europarcs. U sluit daarvoor een beheer en exploitatieovereenkomst af met Europarcs.
 • De afgelopen jaren heeft het park financieel een goed resultaat gerealiseerd.U kunt een rendement verwachten tussen de 3,5% en 7%.

Het gebruik van het chalet

Het resort is 365 dagen per jaar geopend. De chalets op het resort kunnen verhuurd worden via de eigen verhuurorganisatie van Europarcs. Ook kiezen mensen voor dit resort om een chalet te kopen voor eigen gebruik. Tenslotte is het ook mogelijk om een chalet een deel van het jaar te verhuren en een deel te gebruiken voor eigen gebruik. Honden zijn toegestaan, op het park. Deze dienen aangelijnd te zijn. Het park is ingericht in het thema “Duinlandschap”. U kunt eventuele wijzigingen in bijvoorbeeld beplanting op uw eigen perceel doen, wel in overleg met het parkmanagement.

Parkkosten 2023

Iedere eigenaar betaalt parkkosten. Wanneer uw chalet op eigen grond staat bedragen de parkkosten € 3.690 per jaar. Dit is inclusief het collectieve onderhoud van onder andere de cv. Als u een chalet bezit op huurgrond bedragen de parkkosten € 1.143 per jaar.

De kosten voor het vastrecht- en netwerkkosten bedragen € 365,58. Voor de schoonmaak buiten en het onderhoud van de tuin betaalt u € 1.264,78 per jaar in 2023.

Informatie Europarcs

EuroParcs is een Nederlands bedrijf uit Apeldoorn dat zich specialiseert in het ontwikkelen en beheren van vakantieparken. Het resort Poort van Zeeland ligt heel gunstig: U bent in korte tijd in Zeeland, maar ook in Rotterdam. Daarbij ligt het resort vlak naast het strand; vanuit uw bungalow is het 10 minuten lopen naar het vernieuwde Quackstrand.

Het resort bestaat nu 5,5 jaar en dat kunt u zien aan de chalets: Goed onderhouden en er is gebruik gemaakt van materialen, die weinig onderhoud vergen zoals kunststof gevelbekleding met keralit en trespa geveldelen.

Wie komen er graag op het resort?

De bezoekers aan het resort zijn over het algemeen vakantievierders met jonge kinderen uit Nederland, Duitsland en Vlaanderen. In het hoog seizoen is er een animatieprogramma voor de kinderen.

Het resort biedt de leukste activiteiten voor het hele gezin: Er is een indoor speelparadijs met voorzieningen als een binnenspeeltuin, lasergamen, trampoline, midgetgolf 'glow in the dark', een buitenspeeltuin en een escaperoom. Het resort is een ANWB Gastvrij Plus punt op de knooppuntenplanner. Er kunnen fietsen, E-scooters en een sloep gehuurd worden. Het vakantiepark biedt niet alleen een bijzonder goed startpunt voor fietsers in de natuur, maar ook de historische steden Hellevoetsluis en Brielle zijn goed per fiets bereikbaar.

Disclaimer

De gegevens op deze webpagina zijn bedoeld om u een algemene indruk te geven over de woning. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving en/of de tekeningen staan. Noch de verkoper, noch Voorne Makelaars aanvaardt in dit geval enige aansprakelijkheid. Aan de informatie en de tekeningen op deze webpagina kunnen geen rechten worden ontleend.

U bent zelf verantwoordelijk voor de afwikkeling van relevante fiscale aspecten en de overdrachtsbelasting. U wordt geadviseerd om hierbij te laten adviseren door een specialist.