Parkweg 2 - 244 Hellevoetsluis te koop

 • Vraagprijs € 265.000
 • Bouwjaar 2018
 • Oppervlakte Wonen 55 m2
 • Oppervlakte Perceel 303 m2
 • Aantal slaapkamers 3
 • Wijk
 • Buurt
 • Energielabel C
 • telefonisch contact
  • Maandag tot vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en van 19:30 tot 21:00 uur.
  • Op zaterdag 10:00 - 15:00 uur.

  U kunt ook een bericht sturen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk met u contact op.

  Klik op de plattegrond om te vergroten.

  plattegrond
  plattegrond

Omschrijving

Dit is de ideale recreatiewoning voor mensen, die een rustige plek zoeken, dicht bij het strand en de vele recreatiemogelijkheden, die Zeeland en Zuid-Holland bieden. Permanente bewoning is niet toegestaan, maar als tweede woning, mag u wel 365 dagen gebruik maken van de recreatiewoning. De woning is in bijzonder goede staat en zeer luxe ingericht.

Bezichtigingen

Wanneer u de chalet wilt bezichtigingen, stuurt u dan een bericht naar Voorne Makelaars. Wij zullen dan contact met u opnemen voor een afspraak. Wees er snel bij, want het komt maar zelden voor dat er een woning te koop komt op het park met het vrije uitzicht over de polders.

Indeling

De luxe recreatiewoning is ruim opgezet en geschikt voor zes personen. Er zijn in totaal 3 slaapkamers. Een van de slaapkamers is nu in gebruik als werk / hobbykamer, een volgende slaapkamer is nu als kleedruimte ingericht, en de grootste kamer is nu als slaapkamer ingericht. Dit is echter eenvoudig weer allemaal terug te brengen in slaapkamers. De woning is effectief ingedeeld, licht en rustig gelegen. De badkamer is uitgerust met douche, toilet en een aparte wastafel. De tweede badkamer is verbouwd: Hier zijn nu de wasmachine en droger geplaatst. Hierdoor biedt de chalet echt alle comfort die u zoekt. Ook is de 2e badkamer eenvoudig weer terug aan te passen naar een douche.

De keuken is goed afgewerkt en voorzien van alle gemakken: vaatwasser, inductiekookplaat (1-fase), koelkast met vriesvak en een oven. De woning wordt verwarmd door een CV ketel. WIFI is eenvoudig via het park te regelen of met een mobiele router.

Vanuit de woonkamer heeft u vrij uitzicht over de polders. De woning beschikt over een eigen parkeergelegenheid.

Door de goede situering op het park is er veel privacy aanwezig. Daarbij is de tuin aangepast: Extra beplanting geven extra beschutting, het vergrote terras biedt ruimte aan zowel een lounge seat als een eettafel buiten.Het perceel is volledig voorzien van zogenaamde schapenhekken, waardoor u veilig kunt recreëren met kleine kinderen of een huisdier. De huidige eigenaar heeft een schuur laten bijplaatsen, waarin u uw (elektrische) fietsen kunt opbergen. De schuur is voorzien van elektriciteit, verlichting en verwarming en is volledig geïsoleerd.

!!! De vraagprijs is inclusief eigen grond

Bijzonderheden

- Prijs is INCLUSIEF grond!

- De vraagprijs is inclusief inventaris. Hiervoor is een lijst van zaken opgesteld.

- Ruim bemeten kavel (303 m2) is eigen grond

- De woning is gebouwd in 2018

- In 2022 is de woning volledig geschilderd (binnen) en voorzien van een nieuwe PVC vloer.

- Een ruime mate van privacy en wijds uitzicht vanaf het terras

- Ligging is aan de rand van het park met vrij uitzicht over de polder op 300 meter van het strand.

- Recreatiewoning kan gebruikt worden voor eigen gebruik, voor verhuur als belegging of een mix van beiden

Parkkosten 2024 per jaar

Iedere eigenaar betaalt parkkosten. De huidige eigenaar heeft € 2.715,15 aan parkkosten betaald in 2024.

Informatie Resort

Het resort bestaat nu 6,5 jaar en dat kunt u zien aan de chalets: Goed onderhouden en er is gebruik gemaakt van materialen, die weinig onderhoud vergen zoals kunststof gevelbekleding met keralit en trespa geveldelen.

De bezoekers aan het resort zijn over het algemeen vakantievierders met jonge kinderen uit Nederland, Duitsland en Vlaanderen. In het hoog seizoen is er een animatieprogramma voor de kinderen.

Het resort Poort van Zeeland ligt heel gunstig: u bent in korte tijd in Zeeland, maar ook in Rotterdam. Daarbij ligt het resort vlak naast het strand; vanuit uw bungalow is het 10 minuten lopen naar het vernieuwde Quackstrand. Het Quackstrand is een breed strand langs het Haringvliet. Langs het strand worden boten verhuurd en er zijn twee strandtenten, waar u een hapje en drankje kunt krijgen.

Het resort biedt de leukste activiteiten voor het hele gezin: Er is een in- en outdoor speelparadijs met voorzieningen als een binnenspeeltuin, lasergamen, trampoline, midgetgolf 'glow in the dark', een buitenspeeltuin en een escaperoom. Het resort is een ANWB Gastvrij Plus punt op de knooppuntenplanner. Er kunnen fietsen gehuurd worden. Het vakantiepark biedt niet alleen een bijzonder goed startpunt voor fietsers in de natuur, maar ook de historische steden Hellevoetsluis en Brielle zijn goed per fiets bereikbaar.

Europarcs

EuroParcs is een Nederlands bedrijf uit Apeldoorn dat zich specialiseert in het ontwikkelen en beheren van vakantieparken. De verhuur van de chalets is centraal georganiseerd door Europarcs. Zij zorgen voor de financiële afwikkeling richting zowel de recreant als u als eigenaar. Hiervoor sluit u een zogenaamde beheer en exploitatie overeenkomst met Europarcs. Europarcs is lid van de Recron.

Duitse tekst

Im Europarcs-Resort „Poort van Zeeland“ liegt dieses sehr schöne Ferienhaus am Rande des Parks, mit freiem Blick über die Polder, einem privaten Parkplatz, einer isolierten Scheune und direkt neben den Dünen und dem Strand von Voorne. Putten.

Dies ist das ideale Ferienhaus für Menschen, die einen ruhigen Ort in der Nähe des Strandes und der vielen Freizeitmöglichkeiten suchen, die Zeeland und Südholland bieten. Ein dauerhafter Aufenthalt ist nicht gestattet, als Zweitwohnsitz dürfen Sie das Ferienhaus jedoch 365 Tage lang nutzen. Das Haus ist in sehr gutem Zustand und sehr luxuriös eingerichtet.

Besichtigungen

Wenn Sie das Chalet besichtigen möchten, senden Sie bitte eine Nachricht an Voorne Makelaars. Wir werden uns dann für einen Termin mit Ihnen in Verbindung setzen.

Das Luxusferienhaus ist geräumig und für sechs Personen geeignet. Insgesamt gibt es 3 Schlafzimmer. Eines der Schlafzimmer wird jetzt als Arbeits-/Hobbyraum genutzt, das nächste Schlafzimmer wird jetzt als Ankleidezimmer genutzt und der größte Raum wird jetzt als Schlafzimmer genutzt. Dies lässt sich jedoch problemlos auf die Schlafzimmer übertragen. Das Haus ist effektvoll aufgeteilt, hell und ruhig. Das Badezimmer ist mit einer Dusche, Toilette und einem separaten Waschbecken ausgestattet. Das zweite Badezimmer wurde renoviert: Hier sind nun Waschmaschine und Trockner untergebracht. Dadurch bietet das Chalet wirklich allen Komfort, den Sie suchen. Das 2. Badezimmer kann auch problemlos wieder in eine Dusche umgewandelt werden.

Die Küche ist gut ausgestattet und komplett ausgestattet: Geschirrspüler, Induktionskochfeld (1-Phasen), Kühlschrank mit Gefrierfach und Backofen. Die Beheizung des Hauses erfolgt über einen Zentralheizkessel. WLAN kann einfach über den Park oder mit einem mobilen Router eingerichtet werden.

Vom Wohnzimmer aus haben Sie einen freien Blick über die Polder. Das Haus verfügt über einen eigenen Parkplatz.

Durch die gute Lage im Park herrscht viel Privatsphäre. Auch der Garten wurde angepasst: Zusätzliche Pflanzen bieten zusätzlichen Schutz, die vergrößerte Terrasse bietet Platz sowohl für einen Lounge-Sitzplatz als auch für einen Esstisch im Freien. Das Grundstück ist komplett mit sogenannten Schafzäunen ausgestattet, sodass Sie mit kleinen Kindern oder einem Haustier sicher entspannen können. Der jetzige Eigentümer hat einen Schuppen angebaut, in dem Sie Ihre (Elektro-)Fahrräder unterstellen können. Die Scheune ist mit Strom, Beleuchtung und Heizung ausgestattet und vollständig isoliert.

- Der Preis INKLUSIVE Grundstück!

- Der Angebotspreis beinhaltet den Lagerbestand. Hierzu wurde eine Fallliste erstellt.

- Das großzügige Grundstück (303 m2) ist Privatgrundstück

- Das Haus wurde 2018 gebaut

- Die Parkgebühren für 2024 betragen ca. 2.800 € pro Jahr.

- Im Jahr 2022 wird das Haus komplett gestrichen (innen) und mit einem neuen PVC-Boden ausgestattet.

- Viel Privatsphäre und weite Aussicht von der Terrasse

- Die Lage liegt am Rande des Parks mit freiem Blick über den Polder, 300 Meter vom Strand entfernt.

- Das Freizeithaus kann zur Eigennutzung, zur Vermietung als Kapitalanlage oder als Mischung aus beidem genutzt werden

Disclaimer

De gegevens op deze webpagina zijn bedoeld om u een algemene indruk te geven over de woning. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving en/of de tekeningen staan. Noch de verkoper, noch Voorne Makelaars aanvaardt in dit geval enige aansprakelijkheid. Aan de informatie en de tekeningen op deze webpagina kunnen geen rechten worden ontleend.

U bent zelf verantwoordelijk voor de afwikkeling van relevante fiscale aspecten en de overdrachtsbelasting. U wordt geadviseerd om hierbij te laten adviseren door een specialist.