Parkweg 2 - 301 Hellevoetsluis te koop

 • Vraagprijs € 159.500
 • Bouwjaar 2019
 • Oppervlakte Wonen 60 m2
 • Oppervlakte Perceel 244 m2
 • Aantal slaapkamers 2
 • Wijk
 • Buurt
 • Energielabel
 • telefonisch contact
  • Maandag tot vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en van 19:30 tot 21:00 uur.
  • Op zaterdag 10:00 - 15:00 uur.

  U kunt ook een bericht sturen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk met u contact op.

Geen plattegronden aanwezig

Omschrijving

De chalet combineert een luxe inrichting met een plek dicht bij het strand: De gouden combinatie als het gaat om recreatief vastgoed.


De pluspunten van de chalet:

 • Ligging achteraan het park en daardoor dicht bij het strand;
 • Vergrootte parkeerplaats waardoor er naast een bus ook nog een personenauto zou kunnen staan;
 • Schuin tegenover het chalet staan speeltoestellen voor de kinderen;
 • Prima afwerking zowel binnen als buiten;
 • Koele ligging waardoor het niet zo warm is in de zomer.

Bezichtigingen

Wanneer u de chalet wilt bekijken, stuurt u dan een bericht naar Voorne Makelaars. Wij nemen dan contact op met u om een afspraak te maken. In de regel kan de chalet bekeken worden op zogenaamde "wisseldagen" op maandag en vrijdag tussen 11:00 en 15:00 uur. Het is ook soms ook mogelijk om op zaterdagmiddag een afspraak te maken.

Kosten

De chalet zelf staat op huurgrond met een huurprijs van circa € 4.400 exclusief BTW per jaar.

Indeling

De chalet staat op een ruim kavel met een tweetal terrassen, grote parkeerplek voor de auto of camper. Er zijn twee ruime slaapkamers met in totaal vier slaapplekken. Alle slaapkamers zijn voorzien van nieuwe verduisteringsgordijnen.

De chalet beschikt over een mooie luxe badkamer met daarin een douche, toilet, wastafel en verwarming.

Fijn is de maat van de keuken, die van alle gemakken voorzien is, voor de moderne recreant: koken op gas, koelkast met vriesvak, vaatwasser en combinatie oven / magnetron.

De woonkamer is ruim en licht. De huidige eigenaar heeft extra geïnvesteerd in betere verlichting zowel binnen als buiten. De inrichting van de woonkamer is luxer uitgevoerd dan standaard.

Let op: Op de foto ziet u ook een berging; deze is niet van deze chalet en behoort dus niet bij de verkoop.

Parkkosten 2023

Iedere eigenaar betaalt parkkosten. Wanneer uw chalet op eigen grond staat bedragen de parkkosten € 3.690 per jaar. Dit is inclusief het collectieve onderhoud van onder andere de cv. Als u een chalet bezit op huurgrond bedragen de parkkosten € 1.143 per jaar.

De kosten voor het vastrecht- en netwerkkosten bedragen € 365,58. Voor de schoonmaak buiten en het onderhoud van de tuin betaalt u € 1.264,78 per jaar in 2023.

Informatie Resort

Het resort Poort van Zeeland ligt heel gunstig: u bent in korte tijd in Zeeland, maar ook in Rotterdam. Daarbij ligt het resort vlak naast het strand; vanuit uw bungalow is het 10 minuten lopen naar het vernieuwde Quackstrand (zomer 2020). Het Quackstrand krijgt meer zand, met een extra breed strand in de bocht. Er komt een aantrekkelijke boulevard, een extra plek voor horeca, een uitzichtpunt en een nieuwe steiger met botenhelling.

Het resort biedt de leukste activiteiten voor het hele gezin: Er is een in- en outdoor speelparadijs met voorzieningen als een binnenspeeltuin, lasergamen, trampoline, midgetgolf 'glow in the dark', een buitenspeeltuin en een escaperoom. Het resort is een ANWB Gastvrij Plus punt op de knooppuntenplanner. Er kunnen fietsen gehuurd worden. Het vakantiepark biedt niet alleen een bijzonder goed startpunt voor fietsers in de natuur, maar ook de historische steden Hellevoetsluis en Brielle zijn goed per fiets bereikbaar.

Disclaimer

De gegevens op deze webpagina zijn bedoeld om u een algemene indruk te geven over de woning. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving en/of de tekeningen staan. Noch de verkoper, noch Voorne Makelaars aanvaardt in dit geval enige aansprakelijkheid. Aan de informatie en de tekeningen op deze webpagina kunnen geen rechten worden ontleend.

U bent zelf verantwoordelijk voor de afwikkeling van relevante fiscale aspecten en de overdrachtsbelasting. U wordt geadviseerd om hierbij te laten adviseren door een specialist.