Parkweg 2 - 302 Hellevoetsluis verkocht

 • Vraagprijs € 129.200
 • Bouwjaar 2020
 • Oppervlakte Wonen 45 m2
 • Oppervlakte Perceel 131 m2
 • Aantal slaapkamers 2
 • Wijk
 • Buurt
 • Energielabel
 • telefonisch contact
  • Maandag tot vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en van 19:30 tot 21:00 uur.
  • Op zaterdag 10:00 - 15:00 uur.

  U kunt ook een bericht sturen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk met u contact op.

  Klik op de plattegrond om te vergroten.

  plattegrond
  plattegrond

Omschrijving

Bent u op zoek naar een chalet op een aantrekkelijke locatie voor eigen gebruik of om te investeren, kom dan snel kennismaken met deze chalet.

Wat maakt deze chalet interessant:

- prima onderhoudsniveau

- dicht bij duinen en strand langs het Haringvliet

- eigen complete badkamer

- twee slaapkamers, woonkamer met keuken en eigen terras buiten.

- parkeren op eigen perceel

De chalet is gelegen op het Europarcs Resort Poort van Zeeland. U kent de chalet gebruiken voor eigen gebruik (recreatie, niet permanent verblijven) of verhuur, waardoor u een interessant passief inkomen per maand gaat ontvangen.

Rendement

Voor alle chalets, die Voorne Makelaars, te koop aanbiedt, is een financiële doorrekening gemaakt op basis van de echte cijfers. Hierdoor krijgt u een goed beeld wat u aan netto rendement kunt gaan verwachten. Deze chalet heeft een verwachte netto omzet van € 8.191 per jaar, een netto rendement van 6,3%.

Indeling

U kunt de eigen auto parkeren op eigen terrein. Het chalet beschikt over een terras buiten.

De woonkamer is licht en doordat de plafondhoogte net wat hoger is, voelt deze ruimte fijn aan. De woonkamer beschikt over een zithoek voor vier personen. In relatie met de keuken is de eethoek geplaatst. Onderhoud binnen en het meubilair is in prima staat.

De compleet ingerichte keuken beschikt over een koelkast met vriesvak, vaatwasser, magnetron en kooktoestel (gas).

De chalet heeft twee slaapkamers, ieder voorzien van twee bedden; geen stapelbedden. De badkamer is modern ingericht en goed onderhouden. De badkamer heeft een douche, toilet en een wastafelmeubel.

Bijzonderheden

 • Chalet is van het type “Pavillion Noir”
 • Onderhoud binnen en buiten goed
 • Vraagprijs is inclusief complete inventaris
 • Chalet staat op huurgrond

Parkkosten 2023

Parkkosten 2023
Iedere eigenaar betaalt parkkosten. Deze chalet staat op huurgrond en de parkkosten bedragen € 1.143 per jaar. U betaalt ook een huurbedrag voor de grond van circa € 2.850 per jaar.

Het gebruik van de chalet

Het resort is 365 dagen per jaar geopend. U kunt dus 365 dagen per jaar verblijven op het resort, maar niet permanent wonen! De chalets op het resort kunnen verhuurd worden via de eigen verhuurorganisatie van Europarcs. Ook kiezen mensen voor dit resort om een chalet te kopen voor eigen gebruik. Tenslotte is het ook mogelijk om een chalet een deel van het jaar te verhuren en een deel te gebruiken voor eigen gebruik. Honden zijn toegestaan, op het park. Deze dienen aangelijnd te zijn. Het park is ingericht in het thema “Duinlandschap”. U kunt eventuele wijzigingen in bijvoorbeeld beplanting op uw eigen perceel doen, wel in overleg met het parkmanagement.

Informatie Europarcs Resort Poort van Zeeland

Het resort bestaat nu 5,5 jaar en dat kunt u zien aan de chalets: Goed onderhouden en er is gebruik gemaakt van materialen, die weinig onderhoud vergen zoals kunststof gevelbekleding met keralit en trespa geveldelen.

De bezoekers aan het resort zijn over het algemeen vakantievierders met jonge kinderen uit Nederland, Duitsland en Vlaanderen. In het hoog seizoen is er een animatieprogramma voor de kinderen.

Het resort Poort van Zeeland ligt heel gunstig: u bent in korte tijd in Zeeland, maar ook in Rotterdam. Daarbij ligt het resort vlak naast het strand; vanuit uw bungalow is het 10 minuten lopen naar het vernieuwde Quackstrand (zomer 2020). Het Quackstrand krijgt meer zand, met een extra breed strand in de bocht. Er komt een aantrekkelijke boulevard, een extra plek voor horeca, een uitzichtpunt en een nieuwe steiger met botenhelling.

Het resort biedt de leukste activiteiten voor het hele gezin: Er is een in- en outdoor speelparadijs met voorzieningen als een binnenspeeltuin, lasergamen, trampoline, midgetgolf 'glow in the dark', een buitenspeeltuin en een escaperoom. Het resort is een ANWB Gastvrij Plus punt op de knooppuntenplanner. Er kunnen fietsen gehuurd worden. Het vakantiepark biedt niet alleen een bijzonder goed startpunt voor fietsers in de natuur, maar ook de historische steden Hellevoetsluis en Brielle zijn goed per fiets bereikbaar.

Europarcs

EuroParcs is een Nederlands bedrijf uit Apeldoorn dat zich specialiseert in het ontwikkelen en beheren van vakantieparken. De verhuur van de chalets is centraal georganiseerd door Europarcs. Zij zorgen voor de financiële afwikkeling richting zowel de recreant als u als eigenaar. Hiervoor sluit u een zogenaamde beheer en exploitatie overeenkomst met Europarcs. Europarcs is lid van de Recron.

Disclaimer

De gegevens op deze webpagina zijn bedoeld om u een algemene indruk te geven over de woning. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving en/of de tekeningen staan. Noch de verkoper, noch Voorne Makelaars aanvaardt in dit geval enige aansprakelijkheid. Aan de informatie en de tekeningen op deze webpagina kunnen geen rechten worden ontleend.

U bent zelf verantwoordelijk voor de afwikkeling van relevante fiscale aspecten en de overdrachtsbelasting. U wordt geadviseerd om hierbij te laten adviseren door een specialist.