Parkweg 2-313 Hellevoetsluis te koop

 • Vraagprijs € 127.500
 • Bouwjaar 2019
 • Oppervlakte Wonen 24 m2
 • Oppervlakte Perceel 149 m2
 • Aantal slaapkamers 2
 • Wijk
 • Buurt
 • Energielabel
 • telefonisch contact
  • Maandag tot vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en van 19:30 tot 21:00 uur.
  • Op zaterdag 10:00 - 15:00 uur.

  U kunt ook een bericht sturen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk met u contact op.

  Klik op de plattegrond om te vergroten.

  plattegrond
  plattegrond

Omschrijving

Op zoek naar een prima beleggingsproduct voor een aantrekkelijke prijs? Dan is deze Tiny House voor vier personen op het Europarcs Resort Poort van Zeeland echt iets voor u.

Wat maakt deze Tiny House zo interessant?

 • Tiny House staat op eigen grond
 • Prima afwerking en staat van onderhoud
 • Kunststof kozijnen
 • Populair vakantieproduct
 • Leuke, moderne woonkamer met sfeervolle gashaard
 • Complete compacte badkamer en keuken
 • Op loopafstand van Quack - en Noordzee strand

Rendement

Voor alle chalets, die Voorne Makelaars, te koop aanbiedt is een financiële doorrekening gemaakt op basis van de echte cijfers. Hierdoor krijgt u een goed beeld wat u aan netto rendement kunt gaan verwachten. Deze Tiny House heeft een verwachte netto omzet van € 8.837 per jaar, een netto rendement van 5,9%.

Kom kijken!

Wanneer u geïnteresseerd bent in deze Tiny House laat het Voorne Makelaars weten. Wij nemen dan contact met u op voor het maken van een afspraak. Dit kan ook op een zaterdagmiddag.

Indeling

De auto kan gewoon bij de Tiny House geparkeerd worden. De woonkamer beschikt over openslaande deuren richting het terras, waardoor je snel het buitengevoel gaat ervaren. De woonkamer heeft een prettige hoogte en heeft een lichte uitstraling. De ruimte kan verwarmd worden middels een gashaard, die ook veel gezelligheid brengt in de avond.

In het verlengde van de woonkamer is de eethoek en de compacte keuken. De keuken zelf beschikt over een kookplaat op gas, koelkast en koffiezetapparaat. Er zijn veel opbergmogelijkheden.

De badkamer en een van de slaapkamers zijn aan de achterkant van de Tiny House. De badkamer beschikt over een fijne douche, apart toilet en wastafel. De badkamer kan natuurlijk geventileerd worden. Boven de badkamer is de vide met 2e slaapkamer, deze zal populair zijn bij de kinderen.

De Tiny House staat op eigen grond en wordt btw vrij verkocht, inclusief de complete inventaris.

Parkkosten 2023

Iedere eigenaar betaalt parkkosten. Wanneer uw chalet op eigen grond staat bedragen de parkkosten € 3.690 per jaar. Dit is inclusief het collectieve onderhoud van onder andere de cv. De kosten voor het vastrecht- en netwerkkosten bedragen € 365,58. Voor de schoonmaak buiten en het onderhoud van de tuin betaalt u € 1.264,78 per jaar in 2023.

Informatie Resort

Het resort bestaat nu 5,5 jaar en dat kunt u zien aan de chalets: Goed onderhouden en er is gebruik gemaakt van materialen, die weinig onderhoud vergen zoals kunststof gevelbekleding met keralit en trespa geveldelen.

De bezoekers aan het resort zijn over het algemeen vakantievierders met jonge kinderen uit Nederland, Duitsland en Vlaanderen. In het hoog seizoen is er een animatieprogramma voor de kinderen.

Het resort Poort van Zeeland ligt heel gunstig: u bent in korte tijd in Zeeland, maar ook in Rotterdam. Daarbij ligt het resort vlak naast het strand; vanuit uw bungalow is het 10 minuten lopen naar het vernieuwde Quackstrand. Het Quackstrand is een breed strand langs het Haringvliet. Langs het strand worden boten verhuurd en er zijn twee strandtenten, waar u een hapje en drankje kunt krijgen.

Het resort biedt de leukste activiteiten voor het hele gezin: Er is een in- en outdoor speelparadijs met voorzieningen als een binnenspeeltuin, lasergamen, trampoline, midgetgolf 'glow in the dark', een buitenspeeltuin en een escaperoom. Het resort is een ANWB Gastvrij Plus punt op de knooppuntenplanner. Er kunnen fietsen gehuurd worden. Het vakantiepark biedt niet alleen een bijzonder goed startpunt voor fietsers in de natuur, maar ook de historische steden Hellevoetsluis en Brielle zijn goed per fiets bereikbaar.

Europarcs

EuroParcs is een Nederlands bedrijf uit Apeldoorn dat zich specialiseert in het ontwikkelen en beheren van vakantieparken. De verhuur van de chalets is centraal georganiseerd door Europarcs. Zij zorgen voor de financiële afwikkeling richting zowel de recreant als u als eigenaar. Hiervoor sluit u een zogenaamde beheer en exploitatie overeenkomst met Europarcs. Europarcs is lid van de Recron.

Disclaimer

De gegevens op deze webpagina zijn bedoeld om u een algemene indruk te geven over de woning. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving en/of de tekeningen staan. Noch de verkoper, noch Voorne Makelaars aanvaardt in dit geval enige aansprakelijkheid. Aan de informatie en de tekeningen op deze webpagina kunnen geen rechten worden ontleend.

U bent zelf verantwoordelijk voor de afwikkeling van relevante fiscale aspecten en de overdrachtsbelasting. U wordt geadviseerd om hierbij te laten adviseren door een specialist.