Willems Fopsstraat 2 Hellevoetsluis verkocht onder voorbehoud

 • Vraagprijs ā‚¬ 308.000
 • Bouwjaar 1960
 • Oppervlakte Wonen 109 m2
 • Oppervlakte Perceel 149 m2
 • Aantal slaapkamers 4
 • Wijk
 • Buurt
 • Energielabel E
 • telefonisch contact
  • Maandag tot vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en van 19:30 tot 21:00 uur.
  • Op zaterdag 10:00 - 15:00 uur.

  U kunt ook een bericht sturen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk met u contact op.

  Klik op de plattegrond om te vergroten.

  plattegrond
  plattegrond
  plattegrond
  plattegrond

Omschrijving

**SFEERVOL WONEN IN HELLEVOETSLUIS: WILLEMS FOPSSTRAAT 2**

Welkom in je potentieel nieuwe thuis! Deze charmante woning aan de Willems Fopsstraat 2 in Hellevoetsluis biedt meer dan alleen een adres; het is een unieke plek waar stijl, ruimte en functionaliteit harmonieus samenkomen. Hieronder worden de opmerkelijke aspecten van deze woning uiteengezet.

EXTRA RUIMTE DOOR NOKVERHOGING: RUIME KAMER OP DE TWEEDE VERDIEPING

Een van de opvallende kenmerken van deze woning is de slim uitgevoerde nokverhoging. Hierdoor geniet je van extra ruimte op de tweede verdieping, waardoor er een royale kamer ontstaat die flexibel in te richten is. Of het nu dient als een ruime slaapkamer, studeerkamer of hobbyruimte, deze extra ruimte voegt waarde toe aan de veelzijdigheid van deze woning.

DIEPE ACHTERTUIN OP HET WESTEN: GENIET VAN DE ZONSONDERGANGEN

De ruime achtertuin op het westen is voorzien van een stenen schuur en achterom, waardoor praktisch gemak en buitenrecreatie samenkomen. Deze buitenruimte biedt een ideale setting om te genieten van de avondzon en maakt verschillende buitenactiviteiten mogelijk.

SLIM INGEDEELDE WOONKAMER: RUIMTE OPTIMAAL BENUT

De woonkamer kenmerkt zich door een doordachte indeling die de beschikbare ruimte optimaal benut. De mooie deur met glas in lood van de hal naar de woonkamer voegt een vleugje karakter toe aan de woning en creƫert een warm welkom bij binnenkomst.

EFFICIƋNT INGERICHTE KEUKEN: ALLE GEMAKKEN BINNEN HANDBEREIK

Hoewel compact, is de keuken slim en efficiƫnt ingericht, voorzien van alle gemakken die je nodig hebt. Met voldoende opbergruimte en hedendaagse apparatuur biedt deze keuken een plezierige kookervaring zonder concessies te doen aan functionaliteit.

NETJES AFGEWERKTE WONING: MODERN EN VERZORGD

Deze woning is met zorg en aandacht afgewerkt, wat zorgt voor een moderne en verzorgde uitstraling. De details zijn netjes afgewerkt, waardoor de woning direct klaar is om betrokken te worden.

DRIE SLAAPKAMERS OP DE EERSTE ETAGE EN EEN NIEUWE BADKAMER

Op de eerste etage bevinden zich drie slaapkamers, elk met een eigen identiteit. De kleine, maar nieuwe badkamer voegt een eigentijds tintje toe aan deze verdieping en biedt alles wat je nodig hebt voor een verkwikkende start van de dag.

CV UIT 2010 EN DUURZAME VLOEREN

De woning is voorzien van een CV-installatie uit 2010, waardoor je kunt rekenen op efficiƫnte verwarming door het hele huis. Op de begane grond geniet je van een solide betonnen vloer, terwijl de verdiepingsvloeren van hout zijn, wat bijdraagt aan de warme uitstraling van de woning.

CONCLUSIE: WELKOM THUIS IN DE WILLEMS FOPSSTRAAT 2

In conclusie, de Willems Fopsstraat 2 in Hellevoetsluis is niet zomaar een woning; het is een goed onderhouden thuis met veel ruimte op een gunstige locatie in de wijk. Neem contact met ons op voor een persoonlijke bezichtiging en ontdek zelf de charme en mogelijkheden die deze woning te bieden heeft. Welkom thuis!

Disclaimer

De gegevens op deze webpagina zijn bedoeld om u een algemene indruk te geven over de woning. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving en/of de tekeningen staan. Noch de verkoper, noch Voorne Makelaars aanvaardt in dit geval enige aansprakelijkheid. Aan de informatie en de tekeningen op deze webpagina kunnen geen rechten worden ontleend.

U bent zelf verantwoordelijk voor de afwikkeling van relevante fiscale aspecten en de overdrachtsbelasting. U wordt geadviseerd om hierbij te laten adviseren door een specialist.