Recreatie makelaar

Voorne Makelaars


Een recreatiemakelaar is een professional die gespecialiseerd is in het bemiddelen bij de verkoop of aankoop van recreatiewoningen. Een recreatiemakelaar kent de markt goed en weet precies wat er speelt. Daarnaast heeft een recreatiemakelaar veel kennis van de juridische kant van de aankoop of verkoop van een recreatiewoning. Wanneer je dus overweegt om een recreatiewoning te kopen of te verkopen, is het slim om een recreatiemakelaar in te schakelen.

Neem contact op

Landal Europarcs Roompot

Wij kunnen je helpen met het vinden van de juiste woning, onderhandelen over de prijs en het regelen van alle papieren. Daarnaast staan wij ook altijd klaar om advies te geven.

Het aan- of verkopen van een recreatiewoning

Het kopen of verkopen van een vakantie of recreatiewoning is niet zo eenvoudig als het lijkt. Er komt veel meer bij kijken dan alleen het vinden van een leuke woning. Je moet ook rekening houden met de bijkomende kosten, de juridische kant, papieren en ga zo maar door. Wanneer je dit allemaal zelf probeert te regelen, loop je het risico dat er iets fout gaat. Bovendien kost het veel tijd en moeite om alles zelf uit te zoeken en te regelen. Wil je liever niet het risico lopen dat er iets fout gaat en wil je ook niet veel tijd en moeite steken in het aankoop- of verkoopproces? Dan is het inschakelen van een recreatiemakelaar zeker een slim idee!

Wil je graag weten wij als recreatiemakelaar precies voor je kunnen doen? Neem dan gerust contact met ons op!

Investeren in een vakantiewoning met behulp van een recreatiemakelaar

Wanneer je overweegt om te gaan investeren in een vakantiewoning, kan het slim zijn om hierbij hulp in te schakelen van een recreatiemakelaar. Je wilt immers dat je investering zo rendabel mogelijk is. Als recreatiemakelaar kunnen we je daarbij helpen. Wij hebben namelijk veel kennis en ervaring op het gebied van vakantiewoningen. Wij weten precies waar je op moet letten wanneer je een vakantiewoning koopt. Wij kijken naar de financiële kanten, maar ook naar de locatie, de staat van de woning en alles wat hierbij komt kijken. Op die manier kan jij er zeker van zijn dat jouw investering rendabel is.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! We helpen je graag verder!


lid van VBO
lid van Funda
lid van Huispedia
lid van Facebook
lid van Instagram
lid van ImmoScout24.de

Nieuwste aanbod

Op dit moment staan er in deze categorie 11 woningen te koop bij Voorne Makelaars. Wilt u ook uw woning verkopen? Klik dan hier.

Bekijk & zoek in al het aanbod

parkweg 1 317 Hellevoetsluiste koop

parkweg 1 317 Hellevoetsluis

 • 🏠 94 m2

  🏡 512 m2

  💤 3

Deze charmante recreatiewoning op royaal kavel (eigen grond) omarmt moderne gemakken, met volledig kunststof kozijnen, 3 ruime slaapkamers, een vernieuwde badkamer en een riante bergzolder.

Parkweg 2 - 244 Hellevoetsluiste koop

Parkweg 2 - 244 Hellevoetsluis

 • 🏠 55 m2

  🏡 303 m2

  💤 3

Op Europarcs resort “Poort van Zeeland” ligt deze bijzonder fraaie recreatiewoning aan de rand van het park, met vrij uitzicht over de polders, een eigen parkeerplaats, geïsoleerde schuur en direct naast duinen en strand op Voorne-Putten

Parkweg 2 - 106 Hellevoetsluiste koop

Parkweg 2 - 106 Hellevoetsluis

 • 🏠 51 m2

  🏡 270 m2

  💤 2

Heerlijke chalet voor vier personen aan het water op eigen grond, dichtbij het strand langs het Haringvliet.

Parkweg 2-313 Hellevoetsluiste koop

Parkweg 2-313 Hellevoetsluis

 • 🏠 24 m2

  🏡 149 m2

  💤 2

Op zoek naar een prima beleggingsproduct voor een aantrekkelijke prijs? Dan is deze Tiny House voor vier personen op eingen grond echt iets voor u. Rendement 2023: 5,9% (netto € 8.800 per jaar)

Parkweg 2 - 114 Hellevoetsluiste koop

Parkweg 2 - 114 Hellevoetsluis

 • 🏠 52 m2

  🏡 412 m2

  💤 3

Mooi chalet voor zes personen op ruim perceel (eigen grond) met bijgeplaatste berging.

Parkweg 2 - 126 Hellevoetsluiste koop

Parkweg 2 - 126 Hellevoetsluis

 • 🏠 55 m2

  🏡 295 m2

  💤 2

Zelf recreëren of beleggen langs de Nederlandse kust? Kom dan deze goed onderhouden chalet voor zes personen op eigen grond binnenkort bekijken.

Naar boven ↑

Nieuws en informatie

Maak de huurmarkt weer gezond 2024

Maatschappelijke ontwrichting dreigt door een opeenstapeling van maatregelen op de woningmarkt. Branchevereniging VBO en Stichting Certificering voor Makelaars willen met de oplossingen uit dit manifest de huurmarkt weer gezond(er) maken.

Verkoop van een Woning na Overlijden: Een Gids voor Nabestaanden

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Naast het verwerken van het verlies, komt er ook veel praktische zaken op u af. Eén van die zaken is de verkoop van de woning van de overledene. In dit artikel bespreken we uitgebreid wat u allemaal moet regelen voordat u de woning kunt verkopen.

Vrij op naam of kosten koper?

Koopsom kosten koper vs. vrij op naam: wat is het verschil? Voorne Makelaars legt het uit in dit artikel.

Op zoek naar makelaar hellevoetsluis
REGELWIJZIGINGEN HUURVERHOGING 2024
Hoe je je woning klaarmaakt voor verkoop
Meer artikelen en nieuws lees je hier
Wettelijke verplicht

Energielabel


Het energielabel van je woning in Hellevoetsluis laat onder meer zien hoe goed jouw huis geïsoleerd is. Als koper of huurder heb je recht op een energielabel. Als verkoper of verhuurder ben je dus ook verplicht om een geldig geregistreerd energielabel te hebben voor de woning. Is dat label er niet, dan riskeert de verkoper of verhuurder een boete (€ 435 voor particulieren en € 870 voor bedrijven).

Vanaf 1 januari 2022 zal ook een energielabel geregistreerd moeten zijn bij het te koop aanbieden van een gebouw in Hellevoetsluis (advertentieplicht). Vraag dus vandaag nog een keuring aan voor jouw energielabel bij Voorne Makelaars.

Vraag energielabel Hellevoetsluis aan
Vraag energielabel aan voordat u uw huis gaat verkopen
Ervaringen

Onze klanten aan het woord…


Ben is een toegankelijke makelaar met veel begrip voor persoonlijke wensen en eigen verwachtingen, is prettig in omgang en wanneer nodig snelle en kordate afhandeling. Kortom een makelaar om mee te werken.

Voorne Makelaars (Ben), heeft onze vakantie woning binnen 2 maanden verkocht voor een prijs die zelfs nog hoger lag dan we hadden verwacht. De transactie verliep soepel met de notaris en de stukken zijn tijdig toegezonden. De opvolging en bereikbaarheid ook prima! Kortom: Ben bedankt voor de goede afwikkeling en begeleiding.

Ben Stuijts was onze aankoopmakelaar bij het kopen van ons eerste huis. Omdat het in deze tijd en als starter soms lastig is om een huis te vinden, hebben wij Ben ingeschakeld. Met Ben zijn kennis en kunde hebben wij gelukkig snel een huis gevonden! Super meedenkend en eerlijk.